Од каде да знаеме дали ќе ни се свиѓа ако не го пуштиме?
Брат тебе Лост серија што е калакурница ти е врв, а еден филм на тарантино не си разбрал, стварно не си ми јасен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од каде да знаеме дали ќе ни се свиѓа ако не го пуштиме?
Вака сега, ова најдобронамерно ќе ти го кажам: ја ѕирнав набрзина темана за филмов и видов дека ревносно го браниш, буквално реагираш на секој негативен коментар за филмот. И тоа се си е во ред. Само можеби ќе е подобро ако не одиш со Ад Хоминем напади, т.е. помалку да ни кажуваш колку не разбираме или дека мозоците ни се малиБрат тебе Лост серија што е калакурница ти е врв, а еден филм на тарантино не си разбрал, стварно не си ми јасен.
Понекогаш сѐ е до перспективата. И обично парче ѓубре поставено во некоја уметничка галерија може да биде сметано за уметност. Некако така функционира Jojo Rabbit. Спој на триста глупости и неспоиви нешта, еден десетгодишен фашист, Хитлер прикажан како идиот, Втора светска војна и Ребел Вилсон во улога на (нормално) Ребел Вилсон. А на крај, целината - феноменална! Еден од најдобрите филмови во 2019.![]()
Вака сега, ова најдобронамерно ќе ти го кажам: ја ѕирнав набрзина темана за филмов и видов дека ревносно го браниш, буквално реагираш на секој негативен коментар за филмот. И тоа се си е во ред. Само можеби ќе е подобро ако не одиш со Ад Хоминем напади, т.е. помалку да ни кажуваш колку не разбираме или дека мозоците ни се мали![]()
Мислам, мене не ми смета, ама многу детски ти се постовите, небаре сите ние што не сакаме одреден филм сме ограничени а ти си разбрал нешто што кутрите ние, не можеме. Олабави малку со тоа и дискутирај го филмот. Имај почит кон останатите членови со кои не се согласуваш.
За филмот ќе кажам повеќе зошто не ми се допаѓа кога онаа мрзана Њотомир што му дал 5/5, ќе го префрли мислењево таму.
Кажете ми дали некогаш и јас изгледам вака досадно со постови?Ја убаво те прашав што не чини и ти на прашањето ми врати со провокаторско прашање, што да ти вратам на тоа? Чим викаш не чини објасни па ќе дискутираме, што било тоа збунувачко? Кои биле тие нафрлени ствари?
Кажете ми дали некогаш и јас изгледам вака досадно со постови?
Ако да, зезнато било :S
Ако се реши Јо Соно да потроши време и да ти одговори мислам дека пак нема да те убеди и нема да имаш некоја најсоодветна реплика за пишаното.
Once upon a time in Hollywood... каков фанстастичен нефилм! Кинематографија - одлична, доловен светот од 60-те за чиста 10-ка, глума одлична, музика одлична... и сето тоа склопено во нешто што не може да се нарече филм. Она го гледаш поради Тарантино и тоа што Леонардо и Бред Пит играат. Го гледаш и чекаш некако да кулминира ситуацијата во Тарантино стил, да се спои се во некаква целина. За жал, целина не постои, никаква содржина, рандом неповрзани ликови и сцени расфрлени... единствено ликот на Леонардо има некаква смисла, некаква приказна. Се друго е Pulp Fiction ама на некој неподнослив начин.
И what the f*** беше тоа со Брус Ли?
Полека... јаваш, јаваш... Нити убаво ме праша, нити провокаторски ти одговорив. Ќе се разбереме, нека ги префрлат мислењава прво во темата без спојлери за да можам да пишам подетално.Ја убаво те прашав што не чини и ти на прашањето ми врати со провокаторско прашање, што да ти вратам на тоа? Чим викаш не чини објасни па ќе дискутираме, што било тоа збунувачко? Кои биле тие нафрлени ствари?
Иосоно мудрецот, му ги арчам скапоцените минути. Извини анонче, нема да се повтори.
ајтакуративности
Тука во ниеден момент не почувствував дека хипиците на Менсон се некаква закана. Испаднаа дека се банда недозреани дечишта и идиоти. Во реалноста ич не било така.