Љубовните приказни на cyberlady!

• Креатор на темата Креатор на темата cyberlady
  • Време на започнување Време на започнување

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
12
Веб-сајт
www.facebook.com
[FONT=M_Times]
Жена Балканска​
Барам сјај во тие очи,
Само тага таму чува,
Еден живот, многу тајни
А на образ солза сува!​
Толку многу љубов дава,
Топли зборој за да слушне
А на срце камен става,
Кога нема да ја гушне!​
Залудно е да се кае,
Се што вели вистина е,
Долго време мракот трае,
Што ќе биде, кој да знае!​
Секој чекор крие прекор,
Покрај него време губи,
Мора да му биде слуга,
Час го мрази, час го љуби!​
А во гради срце стега,
Нема храброст за да бега,
Зад неа е цела младост,
На моменти малку радост!​
Свиена зад тешко бреме,
Ни за себе нема време,
Залудно е да се кае,
Нема назад, добро знае!​
СИНТЕЗИС:
Еден живот тајна е,
Ова Балкан, Балкан е,
Една жена тажна е,
Ова Балкан, Балкан е,
Една жена тажна е,
Една силна жена!​
[/FONT]

Сајбер јас неможам да прочитам се...многу лош копи пејст...ај среди го текстот....мислам дека ке биде добро за да моѓеме да уживаме во Одата за Петар Мицков :icon_lol: ...фалат многу зборови во речениците..:pipi:

Алита мислам дека текстов е сосема коректен, работите се читаат не меѓу редови туку еххх ми снема збор за ситуацијава. Сепак приказнава е одлична, кога ќе дојдам пак на работа сакам да читам уште за Балканецот.
Сајберка у рулл

Tonchie напиша:
Алита мислам дека текстов е сосема коректен, работите се читаат не меѓу редови туку еххх ми снема збор за ситуацијава. Сепак приказнава е одлична, кога ќе дојдам пак на работа сакам да читам уште за Балканецот.
Сајберка у рулл

Сега се во ред ....јеееее....инаку не беа средени...гледаш дека има промени правено...додека јас го пишував постот таа го средила:je: Не мора да филозофираш бтв....:bip:

Леле леле, чувствувам дека Балканец кај и да е ке сбесне па ко ке ја грабне Цајберка :icon_lol:

ЦајберЛејди нестрпливо го очекувам продолжението, ти си навистина талент за детаљи, алал да ти е :cuc: :cuc: :cuc:

Дајму бе Цајберка дајму.... ако во наредните 3 месеци после ова не му имаш дадено јас ке отворам Анкета со гласање да видиме кој ке погоди уставри кога ке му дадеш и дали воопшто тавко нешто ке има... за победникот ке има богата награда. :icon_lol:

Што со Пентиумот? Ако се надеваш на него...нема да добиеш :bip: ...факни го па каква си лелеее...што ке ти биде и така си отишла далеку...напрај му кееф да го направи тој твојот...:cug: и волкот сит и овците на број.

cyberlady напиша:
Нема да добијам?
:)

Сигурно нее до толку за да направи да не добиеш наредниот месец :icon_lol: ...на Балканецот мислам...а за Пентиумот незнам на што мисла е...
очекуваме продолжение на нештата...:icon_lol:

Не можам да се издупам со Балканецот, Allita. Зошто да се издупам со Него? Со што Балканецот ја заслужи мојата љубов? Го молев да ме вработи во БАЛКАН, на платен список има 11 работници, а за Мене не може да најде столче за да волонтирам. Оженет е. Ја однесе сопругата на одмор во Франција еден месец откако се сретнавме. Ја носел на викенди во Грција. Дете и направил, син има со неа да го ебам!

Зар Јас да го кркам ременот на Балканецот, а друга да биде сопруга?
:)

Ти си знаеш голема си ...:icon_lol: Само вака работа не се бара...Ако сакаш муабет одиме у муабетчилница...да не им отвараме работа на модератиориве и админиве да ги поштедиме од бришење...:kafe:

Јас мислам дека нема да му даде цела година. Ќе дреме невина сајберка, тој беројатно ја малтретира фамилијата, ги тепа и ремети. На крај, ќе се опне со него, а пентиумот ќе се расипе, ќе му рикне графичката и храдот. Балкан ќе отиде во стечај. сајберка у политика, советник во општина. Независен советник.

нели сајбер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom