Љубовните приказни на cyberlady!

• Креатор на темата Креатор на темата cyberlady
  • Време на започнување Време на започнување
cyberlady, мислам дека divine сака да прочита нешто како она што ми го напиша ти на ирц, за девојките. Ако пишуваш нешто во кое што нема акција 1на1 ќе ти ги брише мислењата. Life is cruel.

Катчето на cyberlady

Тука одат сите нејзини приказни.

Cyberlady, имаш чест да ти отворам нова тема. Повели пиши тука.

Двајца, па што?

Патријархално сум воспитана и отсекогаш мислев дека ќе има само еден човек во Мојот живот. Дека ќе го сретнам на млади години и засекогаш ќе останам со Него. Животот е курва.

Иако тоа не го сакав, останав без Мојата Прва љубов. Нема само една Coca-Cola! Сретнав Друг човек. Се ќе беше речиси совршено ако не се појавеше Трет. Подеднакво Реален како и сите останати.

Двајца, па што?
:)

Pa nisto!:) ( se salam )

Ne razbrav ubavo,dvajca u isto vreme?
Covek na tvojot zivot,zboruvas za decko,soprug..ili?

cyberlady напиша:
Патријархално сум воспитана и отсекогаш мислев дека ќе има само еден човек во Мојот живот. Дека ќе го сретнам на млади години и засекогаш ќе останам со Него. Животот е курва.

Иако тоа не го сакав, останав без Мојата Прва љубов. Нема само една Coca-Cola! Сретнав Друг човек. Се ќе беше речиси совршено ако не се појавеше Трет. Подеднакво Реален како и сите останати.

Двајца, па што?

:nesvest: :nesvest: :nesvest:
Јас ќе почнам да ја сонувам шпанскава серија ... трауми ќе добијам леле!!!:ija:

cyberlady напиша:

Двајца, па што?

Дали е ова одговор на темата која пред неколку часа ја отворив?:nesvest:

The`bItCh напиша:
Дали е ова одговор на темата која пред неколку часа ја отворив?:nesvest:

Одговор???:nesvest: Верви ме дека е само ептееен случајна коинциденција:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ихххх па не сте свесни колку се заинтересирав во текстов. Кога има ново продолжение.

cyberlady.jpg

Eте ја лејдето...

Хеј, од кај сликава???
Даам репутација за информација!!! Поволно :)
И доказ за веродостојност. ;)

Acid напиша:
И не пишала ништо за мене? :(

Ми се допага гобленчето во позадината на лејдито....:icon_lol:

Абе што ке пишува Ацид ке и удриш бан...ги помина сајберот воспитните лекции од тебе...а сега мака ти е ...:icon_lol:

Битолска Романса - Волшебникот од Оз

[FONT=M_Times]Koga prvpat go sretnav Goran Lazarevski, bev siroma[na, no imav zanaet. Bev lezbejka. [/FONT]

[FONT=M_Times]Mojot kompjuter ima[e [/FONT]AcorpInternational Rockwell[FONT=M_Times] modem so seriski broj 80901059. Modemot rabote[e so brzina od 24 [/FONT]KB/s [FONT=M_Times]i za toa vreme be[e prili~no brz. Koga go kupiv modemot vo NTB Kompjuteri mi popolnija dokument za priklu~ok kon INTERNET preku Makedonski Telekomunikacii. Prvpat za~ekoriv po svetot vo papu~i preku vode~kiot makedonski internet [/FONT][FONT=M_Times]provajder - MAKEDONSKI TELEKOMUNIKACII.[/FONT]

[FONT=M_Times]Surfav po okolu 20 minuti dnevno i nikoga[ ne posetuvav razgovori vo `ivo. Se isklu~uvav sekoi nekolku minuti i povtorno se vklu~uvav za da za[tedam na skapata tarifa. Majka mi se `ale[e na previsokata smetka. [/FONT]

[FONT=M_Times]Eden den na vo kompjutersko spisanie pro~itav deka vo Skopje ima eftin INTERNET. Telefonirav vo INTERSOFT i si kupiv 15 ~asa INTERNET po cena relativno poniska vo odnos na cenata [to ja nude[e Makedonski Telekomunikacii. Morav da izbiram broj vo Skopje za da se povrzam so Provajderot, no i pokraj toa cenata se vo se be[e poniska otkolku taa na Makedonski Telekomunikacii.[/FONT]

[FONT=M_Times]Eden den na radio slu[nav deka ima INTERNET vo Bitola. Iako imav u[te pet ~asa na smetkata kaj INTERSOFT, ja najdov kancelarijata na [/FONT]MACEDONIA ONLINE [FONT=M_Times]i eden den otidov da kupam.[/FONT]

[FONT=M_Times]Kancelarijata na [/FONT]MACEDONIA ONLINE [FONT=M_Times]se nao\a[e vo stara ku]a pome\u Domot na Kulturata i Hotelot EPINAL vo centarot na Bitola. Ku]ata be[e re~isi pred raspa\awe, no mestoto be[e kako sozdadeno za du]an.[/FONT]

[FONT=M_Times]Tatko mi ne dojde so Mene pri mojata prva poseta na [/FONT]MACEDONIA ONLINE. [FONT=M_Times]Otidov sama i izvesno vreme neodlu~no stoev pred vrata.[/FONT]

[FONT=M_Times]Kone~no sobrav hrabrost, ja fativ kvakata i bez ~ukawe vlegov.[/FONT]

MACEDONIA ONLINE [FONT=M_Times]be[e uredna kancelarija, so edno biro i kompjuter na koe ~uka[e mlado mom~e. Ja zatvoriv vratata i se upativ kon doma]inot. [/FONT]

[FONT=M_Times]Na negovata leva strana stoe[e golem ~ovek . Go podignav malku pogledot i moite o~i se sretnaa so Negovite, sjajni i sini. ^ovekot malku iznenadeno ja podigna ve\ata koga me zabele`a.

- Затвори ја вратата - ми нареди.
[/FONT]

[FONT=M_Times]Неговиот глас прозвучи толку грубо што се почувствував речиси повредена. Јас бев муштерија. Devojka koja do[la da kupi. Neli mu[terijata e sekoga[ vo pravo? Sakav da go za~uvam svoeto dostoinstvo na klient . Koj \avol sega me zadira! [/FONT]
[FONT=M_Times]:)[/FONT]

Ова во ред ли е? Акција? Подобро нешто отколку ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom