Tonchie
BATTERY +
cyberlady, мислам дека divine сака да прочита нешто како она што ми го напиша ти на ирц, за девојките. Ако пишуваш нешто во кое што нема акција 1на1 ќе ти ги брише мислењата. Life is cruel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
cyberlady напиша:Патријархално сум воспитана и отсекогаш мислев дека ќе има само еден човек во Мојот живот. Дека ќе го сретнам на млади години и засекогаш ќе останам со Него. Животот е курва.
Иако тоа не го сакав, останав без Мојата Прва љубов. Нема само една Coca-Cola! Сретнав Друг човек. Се ќе беше речиси совршено ако не се појавеше Трет. Подеднакво Реален како и сите останати.
Двајца, па што?
![]()
cyberlady напиша:Патријархално сум воспитана и отсекогаш мислев дека ќе има само еден човек во Мојот живот. Дека ќе го сретнам на млади години и засекогаш ќе останам со Него. Животот е курва.
Иако тоа не го сакав, останав без Мојата Прва љубов. Нема само една Coca-Cola! Сретнав Друг човек. Се ќе беше речиси совршено ако не се појавеше Трет. Подеднакво Реален како и сите останати.
Двајца, па што?
![]()
The`bItCh напиша:Дали е ова одговор на темата која пред неколку часа ја отворив?:nesvest:
Acid напиша:И не пишала ништо за мене?![]()