Љубовните приказни на cyberlady!

• Креатор на темата Креатор на темата cyberlady
  • Време на започнување Време на започнување
Така е

Garfield напиша:
На крај, ќе се опне со него, а пентиумот ќе се расипе, ќе му рикне графичката и храдот.
нели сајбер.

Пентиумот беше причина поради која не му дадов на Балканецот. Неколку дена по настанот, Тој дојде во ЕМ И КОМПАНИ и ме обвини дека држам наоколу. Не е фер. Достоинствена сум. Конечно, Тој ме запозна со Балканецот. Не сум лезбејка.
:)

Леле се сје*а приказнава!:ija: Кој пресврт!!!:nesvest: Ајде СајберЛејди побрзо продолжениееетооо!

И јас со голема нестрпливост го очекувам продолжението.... да не мешам тука.... мои претпоставки ке дадам на другата тема отворена посебно ете за вакви моменти како овој :icon_lol:

ПС: Сајберке те молам побрзај со продолжението.... нема да јадам додека не видам што е финтава со Аница!... Балканецот ке ја силува?.... Ти ке ја силуваш?.... Ќе ја тепате заедно со Балканецот?.... Што... што ... што!

Ми мириса на тројка...сајбер ке се гледа и со аница и со балканецот...ама нема да им даде...ке чека сами да си земат...ајде сајбер пишувај не не оставај да чекаме...:icon_lol:

Ако Аница не земе да ја запере тоа кошулата, ќе засмрди до овде.

Оваа го немав читано 3 страни:ija: :ija: :ija: :ija: и сега морам пак на очен на појачување диоптер,а и тие букви или црти или коси линии тоа е невозможно од вас,расипувате очи само:icon_lol: :icon_lol:

Битолска Романса - АРТЕМИДА

[FONT=M_Times]Nabrzo otkako diplomirav, primiv pokana od Zavodot za Vrabotuvawe za besplatna dopolnitelna obuka. Konkretno, se rabote[e za kurs za vrabotuvawe. [/FONT]

[FONT=M_Times]Majka mi se odu[evi i po~na da me potsetuva sekoj den na kursot za da ne zaboravam da go posetam. Kone~no i denot na po~etokot na kursot dojde i Mene mi be[e drago [to Majka [/FONT]

[FONT=M_Times]mi nema ve]e da me potsetuva. Kursot se odr`uva[e vo poslednata soba vo Biroto za vrabotuvawe i go odr`uvaa trojca psiholozi, dve dami i edno mom~e. Ednata psiholo[ka mi be[e mnogu poznata, verojatno u[te od vremeto koga vo gradinkata otkrija deka sum genijalna. Se trudev da se odnesuvam pristojno. Ne poznavav nikogo, no se nadevav deka ]e zapoznaam devojka. Od ednata strana do Mene sede[e edna devojka koja se pofali deka diplomirala na fakuletetot za Ugostitelstvo i Turizam vo Ohrid i deka bila najdobra studentka na generacijata. Me\utoa, jas najdov deka preterano se fali. Od drugata strana sede[e devojka koja postojano prepi[uva[e od sosetkata, ama jas najdov deka nejzinoto odnesuvawe ne e dostoinstveno. Osamena si sedev vo klupata i uverena sum deka tokmu poradi mene predava~kata ja pofali grupata i izjavi deka site sme mnogu fini. [/FONT]

[FONT=M_Times]Prviot ~as zavr[i i jas izlegov zaedno so drugite posetiteli na kursot. Ne[to se slu~uva[e i mnogu lu\e vleguvaa i izleguvaa od kancelarija.Vlegov i jas da vidam [to se slu~uva. Vo kancelarijata ima[e mnogu mom~iwa i devojki. Bepe golema turkanica. Zastanav zaedno so ostanatite i ~ekav da dobijam nekakva informacija. Odnekade do Mene zastana nepoznata. Prijatno se po~uvstvuvav. Sakav da zapoznaam devojka. I upativ pogled na nepoznatata. Taa mi vozvrati. Porazmisliv za zna~eweto na pogledot na [/FONT]

[FONT=M_Times]nepoznatata dama i po~uvstvuvav kako moeto zeleno oko blesna silno kako [titot na ARTEMIDA. Toa mi be[e prvpat vo `ivotot da i upatam tolku silen pogled na nekoja. Nepoznatata ispla[eno se povle~e i se razvika. Se nasmeav vo sebe. Poetska pravda, pomisliv. [/FONT][FONT=M_Times]Po[/FONT][FONT=M_Times]~uvstvuvav nadmo] vo odnos na nepoznatata, pove]e ne tolku mlada i ne osobeno ubava devojka. Taa be[e ubavo oble~ena, vrabotena i zgoena, Jas siroma[no oble~ena, nevrabotena i slaba, a sepak taa prva mi se obrati Mene.[/FONT]

[FONT=M_Times]Nepoznatata dama ja sretnav u[te edna[ vo EM I KOMPANI. Se iznenadiv koga slu[nav deka zboruva otvoreno za Mene. Re~e deka vo Biroto za vrabotuvawe po~uvstvuvala `elba da me za[titi.[/FONT]
[FONT=M_Times]:)[/FONT]

Pak ne padna seks.:icon_lol:.Temata ne e "Mojot dnevnik", tuku ljubovni prikazni heloooooo......Vo poslednovo sto go napisa nema ni "LJ " od LJUBOV :kez:

СајберЛејди, почнуваш многу да ме замараш со постовите ... кикики убаво ти кажа, оваа тема не се вика мојот дневник! Како и да е, ако продолжиш со вакви раскази ќе ти ги бришам без опомена и објаснување, а ако имаш некоја љубовна приказна да раскажеш, направи го тоа во еден пост и без многу вртење одоколу.
Уствари можеш и вакви раскази да си пишуваш ама нека се на твојата тема во чек дис аут ... не упропастувај теми насекаде. :star:

Трогателно...:cry::cry::cry:

СајберЛејди ова погоре да ти е последен пост од ваков вид ... или пишувај нешто на темава или не пишувај воопшто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom