Љубовните приказни на cyberlady!

• Креатор на темата Креатор на темата cyberlady
  • Време на започнување Време на започнување
cyberlady напиша:
[FONT=M_Times]Koga prvpat go sretnav Goran Lazarevski, bev siroma[na, no imav zanaet. Bev lezbejka. [/FONT]
Занаетот ти беше тоа што беше лезбејка?

И после што се случи?

Ама ова е Мојата љубовна приказна и зошто ми ја премести во оваа дркаџиска тема?
:)

FortunE напиша:
Занаетот ти беше тоа што беше лезбејка?

И после што се случи?

Компјутеристка.

Е како дркаџиска тема? Оваа тема е само за тебе и твоите љубовни приказни. Е сега ако мислиш дека некој дрка на твоите приказни, тоа е друго. Шо викаш ти? Посебна тема си имаш, нели супер?

Добро, сега ми е појасно која била твојата професија, фала на одговорот.

Нема љутиш ама и приказниве ти се дркаџиски :)
Ставаш у насловот "ЛЕЗБЕЈКА, РОМАНСА..." а од тоа ни првата буква ја нема у приказната. Се осеќам ко да гледам реклама од 0500 број, се јавувам, и после таа тетката 16 минути ме прашува дали имам девојка, што учам и како ми оди школото, дали имам другари... Ма дај соблечи се више, по тоа сум дојден :)

Ти е мака да го бровсаш Форумот и да ги најдеш сите мои постови па да дркаш на Мене и затоа ги стави во една тема?

cyberlady напиша:
Ти е мака да го бровсаш Форумот и да ги најдеш сите мои постови па да дркаш на Мене и затоа ги стави во една тема?
Да да! Посебно живописни се, морав да ги соберам на едно место и да си ги читам секогаш.
Дркање:je:

Не знаеш да администрираш! Ајде дај ми Мене администрација.

:(:(:(

Па како да ти дадам тебе администрација кога не сум Администратор?
Јас мислев ќе се израдуваш што си имаш посебна тема кај што ќе си ги ставаш љубовните приказни. Јас тебе чест ти правам, ти мене ми викаш дека не знам да администрирам:( Да ми се извиниш!

Љубовните приказни на сајберка се крај на програмата! Бетер се од мексиканска серија :icon_roll

Better.

FortunE напиша:
...
Добро, сега ми е појасно која била твојата професија, фала на одговорот.

Велешанки - стомнарки, Прилепчанки - тутунарки, Битолчанки - љубовџивки.

Битолска Романса - Волшебникот од Оз

[FONT=M_Times]Imav izbor, da se svrtam i da ja napu[tam [/FONT]MACEDONIA ONLINE [FONT=M_Times]zasekoga[ ili da ja zatvoram vratata. Se zavrtev bez ideja gotova da si odam. Dodeka pravev pirueta za da ja zatvoram vratata po ma[ka zapoved pogledot mi se sretna so pogledot na drugoto mom~e. Vo momentot na pamet mi padna spasonosna ideja. Poslu[no ja zatvoriv podotvorenata vrata i se upativ kon golemiot.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Ova li be[e mojata prva rabotna zada~a vo [/FONT]MACEDONIA ONLINE[FONT=M_Times]? - pra[av.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Ne - odgovori ~ovekot mirno.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Zarem ovde e obi~aj klientite da ja zatvorat vratata? - pra[av ve]e navredena. [/FONT]

[FONT=M_Times]Mom~eto zainteresirano me gleda[e.[/FONT]

[FONT=M_Times]Ne sakav da stanam `rtva na prepotenten. Znaev deka ma[kite dominiraat. Pomisliv deka go bendisav Crniot.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Neli mu[terijata e sekoga[ vo pravo? Jas sum mu[terija. Ete, do[la da kupi i da ostavi pari. Zar ako kupi treba vratata da ja zatvori? Ke ja zatvori vratata ]e ja zatvori! Site li gi tera[ vaka da ja zatvoraat vratata ili samo Mene?[/FONT]

[FONT=M_Times]- Samo Tebe - mi odvrati blago ~ovekot.[/FONT]

[FONT=M_Times]O~igledno se zabavuva[e.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Da ne Ti se svi\am ? - drsko go pra[av. Ne saka ma~e rip~e![/FONT]

[FONT=M_Times]Mom~eto malku razmisluva[e.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Mi se svi\a[ - re~e najposle.[/FONT]

[FONT=M_Times]Re~isi srame`livo. ^ovekot be[e neverojatno ubav : sinite o~i mu bleskaa na temno, no preubavo lice. Ne be[e visok, no ima[e rasno telo malku debelo za Negovata gradba. Uverena bev deka mi ja ka`a vistinata iako ne zvu~e[e ubedlivo. Zo[to ne bi mu se dopadnala `ena so decenii pomlada?[/FONT]

[FONT=M_Times]- I Ti mi se svi\a[ Mene - mu rekov ute[no.[/FONT]

[FONT=M_Times]Ne izgleda[e ute[en.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Tvoja li e [/FONT]MACEDONIA ONLINE[FONT=M_Times]? - go pra[av odokolu.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Da - mi re~e Toj va`no - Jas sum Gazda.[/FONT]

[FONT=M_Times]Gazda... mi izgleda[e deka ]e mu be[e drago da go ka`ev toj zbor ama navistina prvpat go slu[nav od Nego.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Kako se vika[? - pra[av hrabro.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Goran Lazarevski - mi re~e i skr`avo se nasmevna - ne fudbalerot. Go znae[ li Goran Lazarevski fudbalerot?[/FONT]

[FONT=M_Times]Mo`ev da se zakolnam deka preku negovoto ubavo lice mina senka.[/FONT]

[FONT=M_Times]Ne sum ma[ko.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Ne gledam fudbal - rekov glupo.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Fudbaler e Toj - mi objasnuva[e [/FONT]MACEDONIA ONLINE[FONT=M_Times] - igra za POBEDA.[/FONT]

[FONT=M_Times]Bev uverena deka i [/FONT]MACEDONIA ONLINE[FONT=M_Times] igra za pobeda.[/FONT]

[FONT=M_Times]Vo kancelarijata tre[te[e [/FONT]WALK OF LIFE od DIRE STRAITS

[FONT=M_Times]Se pribli`iv kon drugoto mom~e.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Radioto e slabo, ama pesnata e dobra - mu namignav.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Ti se svi\a pesnata? - me pra[a Goran Lazarevski [valerski.[/FONT]

- WALK OF LIFE[FONT=M_Times] .. najdobrata od [/FONT]DIRE STRAITS[FONT=M_Times].[/FONT]

[FONT=M_Times]Za moment se ponadevav deka ]e me pokani da tancuvame.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Gogo, zapi[i gi site nejzini podatoci - mu re~e Gazdata na drugoto mom~e - Isto se vikame - mi objasni. - I Toj e Goran i Jas sum Goran.[/FONT]

[FONT=M_Times]- Da, da - se soglasi mom~eto i go nurna nosot vo kompjuterot.[/FONT]

[FONT=M_Times]Si izvadiv 250 denari od xebot i mu gi podadov na drugiot Goran. Se [to e ubavo kratko trae. Go pozdraviv Gazdata i izlegov od du]anot.[/FONT]
[FONT=M_Times]:)[/FONT]

Сајберка, ај отвори си посебна тема каде ке држиш пресови. Напиши тука понатаму шо бива...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom