Мистичен
Човек
Јасно ми е се...123 напиша:Јас гласав за тоа дека мажите се подобри ама одвратни ептеннннннн.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јасно ми е се...123 напиша:Јас гласав за тоа дека мажите се подобри ама одвратни ептеннннннн.
Мистичен напиша:Јасно ми е се...
Lea напиша:Мажот подобро вози!....нормално!.....жените, прво, немаат осет за ориентација...а второ, многу се неприлагодливи на ситуации...со исклучоци нели...
еве, на пример...јас по мене си гледам кој подобро вози![]()
Dani^^^ напиша:Тоа може важи за тебе немој да генерализираш за сите жени.
Јас сум доста сигурна у своето возење.Гласав дека не е пресуден полот. Досега од она што го имам забележано е дека мажите се доста посигурни у своето возење од жените но од друга страна па жените немаат толкава потреба да прават работи што со закон се забранети у возењетоМожеби од тие што јас ги знам мажите се подобри возачи за минимален процент од жените и доста посигурни но неможам да кажам дека општо се подобри..Ако знаеш да возиш не е битно дали си машко или женско
Lea напиша:ама немој да генерализираш...тоа може важи за тебе...
Јас имам голема потреба да правам работи што се со закон забранети У возењето
а плус ако прочита погоре, јас пишав со исклучоци![]()
123 напиша:Точно, кога че земеш просек, мажите се подобри шофери, ама исто и многу се одвратни, да земе човек тоа устата не со сапун, туку со прашак за перење да им ја испере.
Иде маж пешки, само што се симнал од тротоар на пешачки, а од друга страна врти жена со кола на лево и овој и вика: Каде мори ороспио!!!
Маж во кола, а жена трча преку улица, овој отвара прозор и и се дере: Пи.ка ти материна.
Најнетолерантни и арогантни шофери и со најмалку култура, поготово во МК.
ROZA напиша:Жената знае да фати волан во рака и тоа одлично да вози,но не и секоја тоа важи и за мажите!
Profa напиша:Zenite se panicarki,ili aj da kazam pogolemi panicarki od mazite i normalno poslabi vozaci.