Подобар шофер?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
Јасно ми е се...

Што ти е јасно?

Сподели го со нас тоа, простите членови о Мајти Администратору?

Lea напиша:
Мажот подобро вози!....нормално!.....жените, прво, немаат осет за ориентација...а второ, многу се неприлагодливи на ситуации...со исклучоци нели...
еве, на пример...јас по мене си гледам кој подобро вози:)

Тоа може важи за тебе немој да генерализираш за сите жени.
Јас сум доста сигурна у своето возење.Гласав дека не е пресуден полот. Досега од она што го имам забележано е дека мажите се доста посигурни у своето возење од жените но од друга страна па жените немаат толкава потреба да прават работи што со закон се забранети у возењето:icon_lol:Можеби од тие што јас ги знам мажите се подобри возачи за минимален процент од жените и доста посигурни но неможам да кажам дека општо се подобри..Ако знаеш да возиш не е битно дали си машко или женско

Dani^^^ напиша:
Тоа може важи за тебе немој да генерализираш за сите жени.
Јас сум доста сигурна у своето возење.Гласав дека не е пресуден полот. Досега од она што го имам забележано е дека мажите се доста посигурни у своето возење од жените но од друга страна па жените немаат толкава потреба да прават работи што со закон се забранети у возењето:icon_lol:Можеби од тие што јас ги знам мажите се подобри возачи за минимален процент од жените и доста посигурни но неможам да кажам дека општо се подобри..Ако знаеш да возиш не е битно дали си машко или женско

ама немој да генерализираш...тоа може важи за тебе...
Јас имам голема потреба да правам работи што се со закон забранети У возењето:icon_lol:
а плус ако прочита погоре, јас пишав со исклучоци:icon_lol:

Lea напиша:
ама немој да генерализираш...тоа може важи за тебе...
Јас имам голема потреба да правам работи што се со закон забранети У возењето:icon_lol:
а плус ако прочита погоре, јас пишав со исклучоци:icon_lol:

Јас се насмеав после мојата генерализација што значи дека се зезам:) Како и да е,реков-генерално неможе да се определи кој е подобар возач..од секое правило постојат искучоци па не од ова :)

Жената знае да фати волан во рака и тоа одлично да вози,но не и секоја тоа важи и за мажите!

Воглавно мажите но изненадува и по некоја жена. Е сега не и сите мажи нели.

Zenite se panicarki,ili aj da kazam pogolemi panicarki od mazite i normalno poslabi vozaci.

не не се паничарки само не пазат многу, се огледуваат додека возат, си мислат имаат предност како женски во сообраќај, не се стрпливи и прецизни кога паркираат :pos:

123 напиша:
Точно, кога че земеш просек, мажите се подобри шофери, ама исто и многу се одвратни, да земе човек тоа устата не со сапун, туку со прашак за перење да им ја испере.
Иде маж пешки, само што се симнал од тротоар на пешачки, а од друга страна врти жена со кола на лево и овој и вика: Каде мори ороспио!!!
Маж во кола, а жена трча преку улица, овој отвара прозор и и се дере: Пи.ка ти материна.
Најнетолерантни и арогантни шофери и со најмалку култура, поготово во МК.

Ебати возењето ако не се изнапцуеш на некого све живо и диво по список да му изнаредиш. Исто како да не возиш, нема лезет.:pos:

ROZA напиша:
Жената знае да фати волан во рака и тоа одлично да вози,но не и секоја тоа важи и за мажите!

...што станува со другите реквизити, менувач, рачна...?:pos:

Една на полагање за возачка, возеше само во прва и втора брзина. На крај еден од комисијата и вели: Ништо овојпат, тебе ти дале Југо со две брзини да возиш...:)

Profa напиша:
Zenite se panicarki,ili aj da kazam pogolemi panicarki od mazite i normalno poslabi vozaci.

Ne e vistina i ne priznavam generaliziranje!!! Zenite se ednakvo dobri vozaci kako i mazite.I tocka!
Ili pomegju mazite nema panicari,ili mozda nema mazi so zadocneti reakcii,ili obratno.
Abe aj ne ja terajte na sovinisticka temava.:pishtoldz

На полагање полигон пред штознам 8 години ко полагав. Една жена на рачна направи шлајфка(вртење на предните погонски тркала на тикото) од паника се разбира да не падне. Толку голема што мислам дека ја "откорна" (пропадна под подот) педалата за гас. Немам видено таква шлавка досега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom