Подобар шофер?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Мажот посигурно вози. Жената поише поштуе сообраќајни прописи. Така да... за низ град жена, за подолг пат маж:icon_lol: .

Мислам дека има подобри жени возачи од мажите ама во глобала мажите се подобри!!!!!!:raz::raz::raz::raz::raz::raz::raz:

Anchi напиша:
tochno e deka vo sekoe pravilo ima i isklucoci..taka da ne moze da se kaze deka mazite se podobri soferi od zenite.Se e relativno.Zatoa glasav za toa deka ne e presuden polot!
Od kako poloziv ne izlegov od kolata...imam pominato povece km od nekoj sto ke pomine za cel zivot(kako sofer mislam:) )..i zatoa mozam da kazam deka se e do iskustvoto no i treba da te biduva za toa...da imas oset!
P.S. imam edna mana:)...u grad i naseleno mesto vozam min 70-80 km/h a na avtopat ne povece od 120-130km/h ( no i tuka ima isklucoci..normalno:) )

Epa boga mi toa mana golema ti e

Jas niz grad vozam relativno,ako sakam da uzivam vo voznjata si vozam do kaj 60,a ako sum nesto iznerviran ili ako sakam da ja probam kolata i do 100(najvise 140-ama vo treta brzina-togas ja probuvav kolata)
Na avtopat najvise 180 a obicno okolu 120-130 standard voznja

pa ne znam..vo slucaj mazite da bidat premnogu pijani vo toj sucaj zenite se podobri..opsto mazie se podobri..hmm ako nekoj se soglasuva so mene?

BusHav напиша:
Epa boga mi toa mana golema ti e

Jas niz grad vozam relativno,ako sakam da uzivam vo voznjata si vozam do kaj 60,a ako sum nesto iznerviran ili ako sakam da ja probam kolata i do 100(najvise 140-ama vo treta brzina-togas ja probuvav kolata)
Na avtopat najvise 180 a obicno okolu 120-130 standard voznja
abe si znam ja deka ne mi chini toa:)..ama u mojov grad si gi znam site patcinja na pamet...sekoja doopka...:pos: ..i zatoa vozam i po 60-70km/h(nekogas i povece..ako ima moznost ..normalno)..a na avtopat...ne povece od propisanoto.Tuka sepak iskustvoto si go pravi svoeto.U grad sum non stop so kola...a na avtopat ednas u nedelata(na pr.)
Kako i da e...stojam zad moeto deka za se treba iskustvo i deka ima i zeni koi vozat podobro od mazite.

KoNtEjNeR напиша:
na zena volan ne se dava... :)

se dava no ne tvojata....na zenata ke i kupish nejzina kola...a ti tvojata ne i ja davaj povtorno...taka ti e najdobro za da ne se nervirash za tvojata i neka si se vozi sama...togsah nie zenite uzivame vo vozenje samo mazite da ne se do nas...:icon_lol:

Anchi напиша:
abe si znam ja deka ne mi chini toa:)..ama u mojov grad si gi znam site patcinja na pamet...sekoja doopka...:pos: ..i zatoa vozam i po 60-70km/h(nekogas i povece..ako ima moznost ..normalno)..a na avtopat...ne povece od propisanoto.Tuka sepak iskustvoto si go pravi svoeto.U grad sum non stop so kola...a na avtopat ednas u nedelata(na pr.)
Kako i da e...stojam zad moeto deka za se treba iskustvo i deka ima i zeni koi vozat podobro od mazite.

Ne vikam ne! Ima zeni so golem oset za vozenje,ama sepak nekako povekje priznanie im se dava na mazite!Sepak zenite kako mali doma igrale so kukli,a mazite so kolicki(ja doma imam 500 kolicki-a moze i vise),plus tuka spagja igranjeto na kompjuter-mazite povekje igraat igri so koli-od tuka steknuvaat refleksi opsti poznavanja i red drugi raboti.Ama sepak ima i zeni so slicno detstvo pa nekoi mazi mozat voda da im nosat

Allita напиша:
se dava no ne tvojata....na zenata ke i kupish nejzina kola...a ti tvojata ne i ja davaj povtorno...taka ti e najdobro za da ne se nervirash za tvojata i neka si se vozi sama...togsah nie zenite uzivame vo vozenje samo mazite da ne se do nas...:icon_lol:

primer za ova... na drugar moj tatko mu kupi kola za majkamu da ne ja zima negovata. Zenata napravi 9 sobrakajki i uste vozi. Mal sum za zena, ali koga bi i kupil kola, pod uslov trosocite od sobrakajkite sama da si gi plaka :pos:

Allita напиша:
а што не ми купи жената на мене кола?
море уживаат жените кога мажите се над или под нив

Жените се повнимателни возачи во секој случај, но во глобала подобри и посигурни возачи се машките.

sagaqua напиша:
Жените се повнимателни возачи во секој случај, но во глобала подобри и посигурни возачи се машките.
Да, затоа ли имав 4 „блиски средби“ со женски возачи (од кои 2 на паркинг). Не, можеби се трудат да бидат повнимателни (како во другите работи), ама факт е дека се поневнимателни од мажите кога станува збор за возењето (слаба координација пред се', па високи потпетици и тн...)

Acid напиша:
Да, затоа ли имав 4 „блиски средби” со женски возачи (од кои 2 на паркинг). Не, можеби се трудат да бидат повнимателни (како во другите работи), ама факт е дека се поневнимателни од мажите кога станува збор за возењето (слаба координација пред се', па високи потпетици и тн...)
c022.gif

kako prvo....kaj i da me pustis..i kolku i da ima guzva..ke se izvadam..i nema da imame "bliska " sredba u nikoj sluchaj..( a i do sega fala Bogu so nikoj i ne sum ni imala:) )
drugo..da mi dades i stikli od 10cm..i bilo sto drugo..isto mi se faca...ne mi prai razlika u vozenjeto
treto..sekoj e razlichen koga stanuva zbor za toa dali vnimava ili ne..taka da...
Za se treba iskustvo..i oset ..normalno:)Treba da te biva:pos: Ne e vazno dali si maz ili zena!!!

a...btw...vozam karavan( sto vazi demek kao pogolemo avto od aspekt na toa..kaj ke go parkiras..kako imas oset..kako ides u rikverc..i ne znam sto uste:) )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom