Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a od Quadrado?Видот ми се изгуби од Дебелиот... ПУ!!!
Па не знам дали забележа 3-4 напади Манџата беше најистурен а Игуаин со Дибала зад негоПјаниќ каква топка
Лошото е тоа што Игуаин е недопирлив, буквално секој меч го игра и може кога сака да си зема сам одмор. А има начин и без него да се настапи со Манџукич најистурен напаѓач.
Рано е да кажем ама Дибала ја заслужува 10ката у пичку матер, му се лепи топката на левата нога и те како, прегледност, се уклопува секундарно наоѓа најмал простор и бам гол свака част стварно! Жално е Игуаин и Дибала да земаат слична плата, Игуаин од грижа на совест треба да донира во луѓе со инвалидитет или да води кампања за Херба Лајф му ебам тоа ИСИС фацата
Не е проблем шо не дава голови. Проблем е шо има никаква заинтересираност за фудбал. Не трча, му бегаат топки и сл. Моментално единствена корист од него е шо влечи по некој одбрамбен на него.Го неќам ич копуков дебел ама не заборавајте на колку утакмици не извади лани не трчајте ко прле пред магаре.[DOUBLEPOST=1503161913][/DOUBLEPOST]
Па не знам дали забележа 3-4 напади Манџата беше најистурен а Игуаин со Дибала зад него![]()
Да амаа еве еден глуп пример, имаше шанса да шутира со десна па дриблаше да се намести на лева на линија од шеснајстерец и нормално ја изгуби топката. Да му беше на лева она ќе беше гол. Мора малку да ја разработи и десната, не му е само за потпирање.