Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ком списокот на држави,кои ке можат да се поминуват само со лична карта се добавува и Црна Гора.
http://sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/bugarski-i-srpski-policajci-ke-patroliraat-vo-ohrid-i-mavrovo
Ајде сега некој да одговори на ова?И мене ме интересира исто, пасошот ми е истечен, дали можам со Л. К. ?
земаш БГ пасош и си уреденА што ќе ми е во Србија или во Албанија да одам со лична карта? Јас сакам во Германија или во Франција да одам со лична карта..![]()
Пред 2 месеци фамилијарно поминавме само со лични карти.Ајде сега некој да одговори на ова?
Се оди со лична карта? Ми истекол пасошот
Прашај си во МНР дали договорот е ратификуван од парламентите на двете земји. Доколку е можеш.Луѓе итно ми треба да знам, дали веќе може да се патува со лична карта и во Црна Гора? Најдов на нет некои вести за ова, вели дека наскоро во иднина може да се патува, а вестите се од март оваа година. Бил ли некој со лична карта за Црна Гора, или уште не бива?
dali moze vo crna gora samo so licna karta? i za kosovo dali moze sea so licna karta? zs treba preku kosovo i albanija da idam za crna gora