Границата Србија-Македонија ќе се минува со лична карта

Дали некој веќе ја поминал границата со лична и е 100% сигурен дека може со лична ??

Јас бев пред нецела недела во Србија, го прашав нашиот службеник на граница дали може да се помине со ЛК, рече сеуште не.

Пред европското првенство во Србија (поточно Ниш/Белград) ќе може да се патува со лична карта, така изјави Дачиќ (МВР Србија) дури и ако парламентите не стигнат да го изгласаат во собрание ќе можело да се влегува само со лична карта.

А што ќе ми е во Србија или во Албанија да одам со лична карта? Јас сакам во Германија или во Франција да одам со лична карта..:(

Луѓе итно ми треба да знам, дали веќе може да се патува со лична карта и во Црна Гора? Најдов на нет некои вести за ова, вели дека наскоро во иднина може да се патува, а вестите се од март оваа година. Бил ли некој со лична карта за Црна Гора, или уште не бива?

Луѓе итно ми треба да знам, дали веќе може да се патува со лична карта и во Црна Гора? Најдов на нет некои вести за ова, вели дека наскоро во иднина може да се патува, а вестите се од март оваа година. Бил ли некој со лична карта за Црна Гора, или уште не бива?
Прашај си во МНР дали договорот е ратификуван од парламентите на двете земји. Доколку е можеш.

dali moze vo crna gora samo so licna karta? i za kosovo dali moze sea so licna karta? zs treba preku kosovo i albanija da idam za crna gora

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom