значи готово е ова може во србија со лична карта?Ком списокот на држави,кои ке можат да се поминуват само со лична карта се добавува и Црна Гора.
http://sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/bugarski-i-srpski-policajci-ke-patroliraat-vo-ohrid-i-mavrovo
Ајде сега некој да одговори на ова?И мене ме интересира исто, пасошот ми е истечен, дали можам со Л. К. ?
земаш БГ пасош и си уреденА што ќе ми е во Србија или во Албанија да одам со лична карта? Јас сакам во Германија или во Франција да одам со лична карта..
Пред 2 месеци фамилијарно поминавме само со лични карти.Ајде сега некој да одговори на ова?
Се оди со лична карта? Ми истекол пасошот
Прашај си во МНР дали договорот е ратификуван од парламентите на двете земји. Доколку е можеш.Луѓе итно ми треба да знам, дали веќе може да се патува со лична карта и во Црна Гора? Најдов на нет некои вести за ова, вели дека наскоро во иднина може да се патува, а вестите се од март оваа година. Бил ли некој со лична карта за Црна Гора, или уште не бива?
Za Kosovo ke ti treba pasosh.dali moze vo crna gora samo so licna karta? i za kosovo dali moze sea so licna karta? zs treba preku kosovo i albanija da idam za crna gora