Велешанец си ги силувал трите ќерки

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување
Е да бе, кај затвор, па и доживотен... и пак на наш грб да живее, на грбот од општеството...
Исклучиво смртна казна за вакви неизлечиви случаи. Или закон за принудна работа, смртски да се експлоатира дури душа има во него.
Па слободно наречете ме бездушен.

Истото го мислам и јас, од наши пари да биде хранет и издржуван во затворот + со опција да избега знаејќи какви се нашите поправни институции (тука би ги вклучила и психијатриските болници) не би се согласила.. Најмалку што сите би сакале е идиотчево да избега од затвор па да го направи ова чудо на наш близок, нели? За нарекување бездушен не си, затоа што ова го посакуваш на некој од кој се плашиш, исто како и мене. Не го посакуваш истово на некој со карактер мајка Тереза. Тоа што викаат другите да оставиме на надлежните институции веќе ми е глупост. Ќе добие затворска казна некаде 10, 15, 25 (зошто на сите ни е јасно колку се хумани нашите институции со донесување затворски казни) и под опција овој да имал 40 години (не знам колку имал) ќе излезе на 65 и после пак во Велес нека му ја мислат родителите на децата кои си играат по дворови и паркови.

За човеков нема опоравување, затворска казна исклучиво за мајката, да не приметуваш вакви работи не слепа, без сетила да си ќе ги приметиш.

Ради вакви ствари некад се подзамислувам дали би требало да постои смртна казна.

15 години максимална казна за изживување врз три мали дечиња и тоа сопствени!Ебате законите во државата ебате.
Јавно каменување додека не искрвари,матер негова лудачка.Мора да се воведе смртна казна,за на друг да не му текне ваква грозотија!

15 години максимална казна за изживување врз три мали дечиња и тоа сопствени!Ебате законите во државата ебате.
Јавно каменување додека не искрвари,матер негова лудачка.Мора да се воведе смртна казна,за на друг да не му текне ваква грозотија!

е да бе ние во авганистан сме. :nesvest:
бесилка, што помалку го дишат истиот воздух девојчињата со него, тоа поубаво. и тоа онде кај новине лавови што ги ставија, едниот крај на јажето кај вратот од едниот лав, другиот крај на врат кај монструмот

Абе вој комшија ми бил....На 30 метри од кај мене.AW AW AW

Срамота ова максимална казна што може да се изрече за ова 15 години, да беше според мене најмалку 30 години би го пратил истиов да лежи.. и кој гарантира дека кога ќе испадне кога веќе направил едно такво дело нема да земе пиштол да ги испука истите и после пак ќе го пикнат во затвор ? ЦЦЦ..

Абе вој комшија ми бил....На 30 метри од кај мене.AW AW AW

Кај живеел одприлика психопатов, во кој дел на градов мислам ..

Кај живеел одприлика психопатов, во кој дел на градов мислам ..

Во близина на УЗУС средното школо.Баш деновиве да ми кажат кој е.Велес генерално е мирен град,не знам од каде вакви паранормалности и нездрави луѓе.

Мачење треба за овој...да му се вадат ноктите со клешти,па да се стави во казан со врел катран и да се стопи,каков затвор,какви бакрачи..

Оф топик ама поздрави ја :) Да ти е жива и здрава :))

:smir: Се потресе жената, кутрата...

Инаку, што е со сопругата, мајката на децата? Знаела таа? Јас слушнав да. Аман, и таа ли молчела :vozbud: Што луѓе ќе да беа... Или не ни беа луѓе бе.

Јас се согласувам со прашањето:Каде била мајката?Гледала Бандини,Шехерезад,Гумуш кога се случувале тие злосторства или како што напомена Аурора Бореалис зар пиела жената нафта?:tapp:
Синока на Наша Тв гледав емисија со Јанко баш посветена за ова злосторство...Се јавуваа од секаде.
Баш ке ги циутирам зборовите на еден човек од Велес:
Зошто не се објави името и презимето на злосторникот и ликот за да знаеме сите кој е тој монструм и да ги заштитиме нашите деца...
Освен тоа спомнаа дека за шест месеци биле силувани 43 малолетници а некој овде е се уште против смртната казна.
Зар потребно е уште да се зборува?
Се прашувам како им е на тие деца на кои им се случило тоа.
Дадоа идеа да им дадат нов идентитет и да си заминат од државата,да се работи со стручни лица со цел да им се помогне на децата.

Зошто не се објави името и презимето на злосторникот и ликот за да знаеме сите кој е тој монструм и да ги заштитиме нашите деца...

Според А1 телевизија ..

Три дена по откривањето на случајот, јавноста сеуште е возбудена од грозоморниот чин. Велешани постојано прашуваат кој е човекот кој на најбизарен начин се дрзнал да им го уништи животот на сопствените деца. Според зборови на оние кои го познаваат, осомничениот бил мирен човек, па никој не се сомневал дека може да направи такво дело. Но, заради заштита на трите деца на возраст од три ипол, пет и седум години, А1 нема да го открие ниту неговото име, ниту пак ќе објави било каква фотографија или снимка која може да го лоцира несреќното семејство.

Но, заради заштита на трите деца на возраст од три ипол, пет и седум години, А1 нема да го открие ниту неговото име, ниту пак ќе објави било каква фотографија или снимка која може да го лоцира несреќното семејство.

До некаде се согласувам,но колку и да се крие, траумата нема да исчезне на децата па затоа мислам дека е и најдобро да им се даде нов идентитет и да заминат од државата,а за овој што го сторил овој грозоморен чин немам коментар веке.

На децата фала богу дека треба нов идентитет да им се даде, со оглед каков сеирџиски и оговарачки народ сме, сите на нив со прст ќе покажуваат :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom