Велешанец си ги силувал трите ќерки

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување
Фала Богу дека мора смртна казна од причина што кај нас за убиство се добиваат некои 25 години затвор.

Кај нас максимална казна за кривично дело од највисок степен е 15 години, што ретко и се изрекува, а не па доживотна казна затвор, а пак да не збориме за смрттната...сепак не можеме да се споредуваме со Кина.

Олош најголем....под итно во гасна комора

Ја би рекла ВЕЛЕС и ниш повеќе...
Јесте дека сум од таму али колку шо има лудаци овде нема заедно на цел свет жими све еј!
Убо, Убо...

Болно. Се наежив и се згрозив максимално. Ниту една тема не ме изреволтирала повеќе.

За дегенот нема да коментирам, има институции што треба да го средат тоа.
Тешко на девојчињата, траумите никогаш не се бришат. :(

dirty ... :/

Како им е само на девојчињата, леле. Што и да му направа џабе е :/

Гнаса тешка,болен човек,идиот.
Ептен сум згрозен од овој случај,а за жал се повеќе и повеќе ги има во државава.

Tolku se moznostite na nekoi lugje. Sigurno ima uste mnogu vakvi slucai samo se izolirani.
Zalosno za devojcinjata vo sekoj slucaj.

Ne e sekoj za deca i ne e sekoj za na sloboda.
Ovoj garant ako go osudat ke zagine, mesrekno, pri obid za begstvo, so kursum vo til.

Најтрагично е што него ќе го сместат во душевна болница и ќе кажат дека имал растројство и психичко пореметување, ќе си поседи таму некоја година, ќе излезе и никој не гарантира дека делото нема да го повтори ( само сега кај други деца ) а девојчињата ќе си имаат трауми до крајот на животот и никогаш нема да можат да функционираат нормално :(

Абе каква доживотна, трошок е тоа на грбот на државата е.
Смртна казна (стрелање, електрична столица, инекција итн) пак е трошок.

Не вреди да се тошат сретства за вакви нус појави.

На работа да го пуштиме односно нека е детектор за мини на некое минско поле.

Јас уште не можам да поверувам дека постои ваков нечовек во Велес. Мене ми се гади што постои, уште повеќе ми се гади од жената што ги родила децата, која не може да се нарече мајка, која ,,не знаела’’ и која не презела ништо. Жена без мајчински инстинкт. Абре што сака нека биде, ако треба нека ја убиел, ама требало да си ги собере децата и да оди кај што и очи гледаат. Она седела таму со години и знаела што било. Не може да не знае што и се случува со трите ќерки.
И да има изречено доживотни казни затвор во Македонија, ама тоа е луксуз за овие двајца. Не знам како замислуваат да ги ресоцијализираат децава, ама подобро надвор од Велес или Македонија, оти цел живот ќе го носат епитетот силувани со нив.
А нели е чудно што новинариве знаат дека девојчето било силувано од една годишна возраст?? Од каде знаат? Кој може да го каже тоа? Мајката која не знаела? Или детето се сеќава што било пред 6 години? Или повторно новинарски претерувања?

Како и многу други болни лица кои го осквернавуваат блиското, така и овој, не заслужува смртна казна. Тоа е последното што му треба. Како што страдале неговите деца, треба да страда и тој.
Ах каде се старите денови кога ги распнувале луѓето или кога ги ставале во Железната дама?

Секој ден по 100 грама солна киселина врз него да се истура е тоа му треба како казна, сега очекувам реплика од Ханзо како форумџиите имале психопатски умови..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom