Burn Notice

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ја гледав првата епизода. Не сакам да пишувам спојлери, затоа само ќе речам дека уште од првата епизода изгледа подобра од 5-та сезона.

Сега кој ќе чека уште една недела за втората епизода... :confused:

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Лудница беше последнава епизода, не знам дали некој уште гледа активно ама почнете ја..

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
одлична серија!!
ја па чекам да испадне целата сезона па наеднаш да ја изгледам!!!

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
одлична серија!!
ја па чекам да испадне целата сезона па наеднаш да ја изгледам!!!
би ти препорачал да ја почнеш новата сезона гледја ги по една епизода на ден.. Нема да се заебеш

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Страшно летно финале. Сомнежите кои ми се појавија пред крајов на епизодава, испаднаа и точни.
Следната епизода е во Ноември.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Знаев дека некоја глупост ќе направи Кард. Инаку, епизодата беше супер, најдобра од летната сезона.

Сега кој ќе чека до Ноември...

H

HoT IcE

Гостин
Ја гледате активно 5ва сезона?
Јас сега почнав, 5 епизода сум, и засега изгледа одлично, задоволен сум како се одвива серијава, Мајк конечно покажува човечки карактеристики и чувства, а не само карактеристки и безчувствителност на агент. Фи е легенда, а за Сем нема потреба да се зборува.
Многу курвинска фаца има Пирс, каков blowjob ли дава со поглед вперен во тебе..:pipi:

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
Ја гледате активно 5ва сезона?
Јас сега почнав, 5 епизода сум, и засега изгледа одлично, задоволен сум како се одвива серијава, Мајк конечно покажува човечки карактеристики и чувства, а не само карактеристки и безчувствителност на агент. Фи е легенда, а за Сем нема потреба да се зборува.
Многу курвинска фаца има Пирс, каков blowjob ли дава со поглед вперен во тебе..:pipi:
Да беше Пирс тука кај нас цајканка секој ден ќе кршев закон :vozbud:
--- надополнето: 16 септември 2012 во 05:19 ---
Ја гледавте the fall of sam axe?

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
мене баш ми беше очаен the fall of sam axe, го изгасив на првите 20 минути, ми изгледаше премногу форсирано и како да пробуваат да исцицаат секој можен долар од серијата.. Ептен ме бендисува сценариото и режијата на серијата ама во филмот беше очај..

Kajgana Shop

На врв Bottom