Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Честито титула на Меси, заслужи човекот :cuc:

Знаеме дека неаме скршен динар, ама нашиве сериозно треба да размислат за Де Паул.. човекот е ѕвер!
Ама веројатно ќе оди во Атлетико, а ние ќе го мењаме Гризман со Саул и пак ќе ни ја земат титулата...

Ич не сакам Гризман да го пуштат!

Честито титула на Меси, заслужи човекот :cuc:

Знаеме дека неаме скршен динар, ама нашиве сериозно треба да размислат за Де Паул.. човекот е ѕвер!
Ама веројатно ќе оди во Атлетико, а ние ќе го мењаме Гризман со Саул и пак ќе ни ја земат титулата...

Ич не сакам Гризман да го пуштат!
Според Романо договорен е Де Паул со Атлетико, 35м и треба да се официјализира за кратко пошо заврши Копа Америка.
Веројатно зицер за тие пари, доста созреа Де Паул у последниве 2 сезони, спремен беше за голем клуб.

Според Романо договорен е Де Паул со Атлетико, 35м и треба да се официјализира за кратко пошо заврши Копа Америка.
Веројатно зицер за тие пари, доста созреа Де Паул у последниве 2 сезони, спремен беше за голем клуб.
За 35 милиони... ц ц ц... и на крај ќе ни го увалат Саул за Гризман и лаганини ќе си освојат титула другата година.
Меси верувам дека чим се согласил на 50% помала плата и освои сеа Копа Америка, му падна камен од срце, ќе си го лади со Агуеро напред, и тоа е... :rolleyes:

Многу паметен трансфер. Де Паул синоќа одигра меч за чиста десетка. Не го следев во Удинезе но од тоа што го гледам во Аргентина стварно многу се трудеше и за две години има голем напредок. Ќе им се уклопи на Атлетико одлично. Со вакви трансфери пак ќе бидат кандидат за титула, можеби и најголем.

Многу паметен трансфер. Де Паул синоќа одигра меч за чиста десетка. Не го следев во Удинезе но од тоа што го гледам во Аргентина стварно многу се трудеше и за две години има голем напредок. Ќе им се уклопи на Атлетико одлично. Со вакви трансфери пак ќе бидат кандидат за титула, можеби и најголем.
Па веројатно, иако нели не можеш никогаш да ги отпишеш Барса и Реал ама овие некако најстабилно ми делуваат/работат.

Добар играч е Де Пол, напред назад е цело време, голем работник, баш играч по мерак на Чоло.

п.с Пасот до Меси кога овој се сплетка пред Едерсон беше порњава, врхунски пас.

Се согласил на 50% помала плата, а е слободен играч и може комотно да побара минимум 50 милиони евра од ПСЖ или Сити само за потпис.

Која големина од човек е Меси. :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Се надевам Лапорта нема да го пушти Гризман оваа сезона. Од толкав шлајм во тимот Гризман е најмал проблем, дури човекот имаше и солидна сезона лани со 20тина голови вкупно.

Се согласил на 50% помала плата, а е слободен играч и може комотно да побара минимум 50 милиони евра од ПСЖ или Сити само за потпис.

Која големина од човек е Меси. :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Се надевам Лапорта нема да го пушти Гризман оваа сезона. Од толкав шлајм во тимот Гризман е најмал проблем, дури човекот имаше и солидна сезона лани со 20тина голови вкупно.
Не е проблем Гризман, туку неговата плата.
Реално сам ни ја донесе куп титулата лани. Ама 35 милиони зима ако не се лажам. Ако го спуштат меѓу 15-20 и го шитнат Кутињо, ваљда ќе остане.
Бускетс и Пиќе се согласиле за намалување на платите. Ќе останат само Алба и Роберто, а овој вториот може и да се шитне.

Многу отпадок има, мора уште најмалку 5-6 души да се шитнат и да се земе лев штопер и везњак. Лев бек најверојатно ќе е детево Балде од Барса Б.

Јас сум против за трампа Саул-Гризман незнам некако играчиве од Симеоне т.е клучниве и не се вклопувале најдобро.Евидентно јасно е дека еден од Дембеле и Гризман мораше да си оди,Дембеле кутриот на продавница да оди ќе се повреди,сега е повреден затоа Гризман ќе го продадат поради високата плата.Од една страна сум да се продаде од друга не:Не сум да се продаде зошто играч кој сам победува утакмици имаше солидна сезона а од друга страна сакам да се продаде бидејќи неконстантноста негова игра топло ладно а зема превисока плата.Што се однесува до мене јас не би зел средина ништо,овај Љангачов Мориба мисли клубот е во криза и ајде ќе ми дадат што ќе побарам абе Продавање и би зел стопер позиција којае најкритична.Нареднава сезона со стаклениов Араухо Просечниов Ленглет,недобра замена за Алба,зезнато ќе биде......Во секој случај долго лето ќе биде ова

За 35 милиони... ц ц ц... и на крај ќе ни го увалат Саул за Гризман и лаганини ќе си освојат титула другата година.
Меси верувам дека чим се согласил на 50% помала плата и освои сеа Копа Америка, му падна камен од срце, ќе си го лади со Агуеро напред, и тоа е... :rolleyes:
Шо вака се предомисли,нели Атлетико еднаш на сто години освојуваат титула и после ланската нема да припарат до титула повеќе :rolleyes:

Нема да го пуштат во Атлетико, Лапорта не е Бартомеу нормално, сакаат во ПЛ да го шитнат, ама којзнае тој дали би прифатил. 99.9% останува во Барса, јас би го продал за некоја голема цифра само, 70+ милиони.

Нема да го пуштат во Атлетико, Лапорта не е Бартомеу нормално, сакаат во ПЛ да го шитнат, ама којзнае тој дали би прифатил. 99.9% останува во Барса, јас би го продал за некоја голема цифра само, 70+ милиони.
Oколу 60 му е цената. Сепак 30+.
Наводно Сити покажале интерес.

Ако се шитнат Умтити и Ленгле, Лапорт и некоја доплата добро би ни дошла.
Така одбраната ќе е топ.

До сега имаме инкасирано околу 35 милиони, и ослободени плати од Фернандеш, Тринкао, Фирпо... плус од позајмици што беа Миранда, Алења и младинците.

Има уште многу за решавање, пред се Умтити, Пјанич и Бретвајт.

Ленгле, Нето и Роберто се енигма сега за сега. Мислам дека и еден од Гризман и Дембеле ќе лета.

П.С. на десна бековска имам 4 играчи, штопери 6... мора барем 3 да летаат.

Самиот играч не сака да замини на друго место за намалена плата ако тоа не е Атлетико, барем така пишуваат Шпанските медиуми.
Во интерес на Барса е да се ослободат од него ако сакаат Меси да продолжи и да потпишат нови играчи.
Атлетико е во вин вин ситуација

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom