Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Халанд и малку пари не иде во иста реченица ... Дортмунд ако ни го учука Дембеле за 140, замисли колку ќе бара за Халанд. Со моменталната криза освен Сити или ПСЖ не гледам кој друг би си го дозволил Халанд.

Мене до сега не ме убеди дека има квалитет за во Барса. Веќе имаше неколку киксеви. Араухо е за мене многу постабилен и очекувам да има добра кариера. Дај боже да грешам ама нема да ме изненади Мингеза да заглави во иднина по послабите шпански тимови.
Едвај 4-5 утакмици има изиграно, досега помалце грешки има од Пике :D

Аман бе, досега велевте Ленгле да биде седнат на клупата, сега не ви чини неговата замена Мингеза!
Па млад играч, игра во одбрана каде што во тим како Барса одбраната е најизложена на грешки.
Вчера Мингеза имаше грешки, но имаше и клучни одземања на топки.
Е сега тој е резервната опција, не може од него да се очекува да игра како Ван Дајк!

Куман слаб е со измените, па и кога сме во негатива прави лоши измени, а и кога водиме и дака да чува резултат исто прави лоши измени.
Вака кога вади состав ми се допаѓа бидејќи е непредвидлив со тактиката, а и не е тврдоглав, чим гледа дека не оди одма менува тактика во следните натпревари.

Тринкао е ептен лош, тотално е изгубен и не треба да го стави во игра кога е тесно.

Халанд и малку пари не иде во иста реченица ... Дортмунд ако ни го учука Дембеле за 140, замисли колку ќе бара за Халанд. Со моменталната криза освен Сити или ПСЖ не гледам кој друг би си го дозволил Халанд.
Се шпекулира дека кога потоишал со Дортмунд во договорот имало клаузула за 70 милиони може да замине. Тоа било една од причините зашо потпишал за Дортмунд...

Се шлепаше на грб на Чави, ама маестрото го пушти низ вода :D додаде и дека Лапорта бил најдобар претседател додека играл за Барса и дека има одличен однос со него.

Последни 10 утакмици на Валенсија 1 победа против Реал Мадрид со 3 пенала и автогол, 4 нерешени и 4 изгубени.
Мора да се освојат 3 бода, се друго е трагедија.

Последни 10 утакмици на Валенсија 1 победа против Реал Мадрид со 3 пенала и автогол, 4 нерешени и 4 изгубени.
Мора да се освојат 3 бода, се друго е трагедија.
Тоа се 9 утакмици, не 10.
:icon_mrgr:

Моја грешка, извинете. :D
Две победи против Реал Мадрид и Реал Социедад.
Значи Валенсија тепаат против појаките екипи, а губат од послабите.
Добро е тоа, значи ние ќе ги тепаме. :D

Ич не очекувам да биде лесно. Кога тепаа на Реал пишав во темата за Ла Лига. Знаат да спијат цела сезона и да губат бодови од кој ќе стигнат ама кога ќе играат со Барса и Реал да влезат во beast mode.

Не навлегувам во тоа дека сме ботови и не ни заслужуваме ништо повеќе од бламови, но никогаш немаше да поништат црвен ако беше за наш играч. НИКОГАШ!

Не навлегувам во тоа дека сме ботови и не ни заслужуваме ништо повеќе од бламови, но никогаш немаше да поништат црвен ако беше за наш играч. НИКОГАШ!
Да бидеме искрени не беше за црвен,после гледањето правилно си досуди.
Мене дури ме изненади што прво покажа црвен.

Да бидеме искрени не беше за црвен,после гледањето правилно си досуди.
Мене дури ме изненади што прво покажа црвен.
Да беше за наш играч ќе останеше одлуката, само нека ти текне на црвениот за Ленгле, воопшто немаше ни фаул тогаш. Ова го досуди дека беше последен играч и излегуваше Гризман еден на еден.

Ич не очекувам да биде лесно. Кога тепаа на Реал пишав во темата за Ла Лига. Знаат да спијат цела сезона и да губат бодови од кој ќе стигнат ама кога ќе играат со Барса и Реал да влезат во beast mode.
Далеку е Валенсија од добра денес, ние сме како ботови од втора лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom