Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе да му ебам се на морковов, цел живот има играно одбрана како не може да примети дека од ЛЕНГЛЕТ штопер не бива. ЧИСТ ПРОСЕК. После сите киксови пак го игра прва постава.

Педри место Пјанич цццц У уста да те ебам копиљ дебел мрш од клубот, ти ебам тоа закоравената мрсна кожа цела со масти и наслаги. Кур си ти легенда на клубот. :kuracc::kuracc::kuracc:

Не озбилно ќе земам за Интер да навивам.

Педри место Пјанич цццц У уста да те ебам копиљ дебел мрш од клубот, ти ебам тоа закоравената мрсна кожа цела со масти и наслаги. Кур си ти легенда на клубот. :kuracc::kuracc::kuracc:

Не озбилно ќе земам за Интер да навивам.
Кај ги најде тие поопрани од нас се :pos:

Колку тажна екипа сме не е можно,сигнавме на ниво да се тресеме до 95 минута со Леванте што се 18 место на табела.:sramezliv:

Едно време ваквите екипи ни послужуваа да одмориме играчи и билдање на статистика...

Страв ме фаќа кога ќе помислам со кого ќе играме во ЛШ.

Дајте го Баерн утре, мало да се играмо :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Море да стискаме палци да ни падне Дортмунд инаку тенка работа ќе биде. :) Барем тие се во поголем хаос моментално, еве и Фавре го шутнаа.

Btw, после овој гол на Меси му фали само уште еден за рекордот на Пеле така?

Баерн само Баерн, 10ка во двата да примаме со кромид, па Жолтоглавиот да го печат очите цел живот(од кромидот).

Подобро против Дортмунд да отпаднеме на пенали или со гол во гости, отколку Баерн и Сити да ни прават ракомет статистика.

Остајте тоа, сезоната е прежалена. Ќе поминат минимум 2 години и 4 трансфер рока за да се средат пиздариите на Барто, можда и повеќе. Плус коронава не помага ич со финансиите ... црни времиња се пред клубот.

Најбитно сеа ми се изборите, има ли некакви информации не пратам јас баш ... Има ли шанси за Лапорта или не?

Подобро против Дортмунд да отпаднеме на пенали или со гол во гости, отколку Баерн и Сити да ни прават ракомет статистика.

Остајте тоа, сезоната е прежалена. Ќе поминат минимум 2 години и 4 трансфер рока за да се средат пиздариите на Барто, можда и повеќе. Плус коронава не помага ич со финансиите ... црни времиња се пред клубот.

Најбитно сеа ми се изборите, има ли некакви информации не пратам јас баш ... Има ли шанси за Лапорта или не?
Шансите според мене се 60% - 40% за Лапорта пред Фонт, мада има уште доста време до изборите. Почнаа последните денови да излегуваат работите на Фонт на виделина, и неговиот ,,долгогодишен" проект. Искрено се надевам дека Лапорта ќе победи, затоа што само тој може да не извади од овие лајнарии.

Супер се овие шанси, го следам и на фб ептен е активен, пропаганда и добар тим околу него.

Дефинитивно единствен шо може да не извади од проклетијата ... Точно дека тогаш имаше генерациски шампиони во тимот како костур, али имаше и супер трансфери како Ето, Анри, Ибра, Виља, Роналдињо итн ... Се на се си ја знаеше човекот работата. Со стабилизирање на финансиите и тоа како може да го повтори ова.

Кога го превзема клубот во 2003, Гаспарт остави гап од скоро 200 милиони евра долгови во буџетот. Останатото е историја.

Се молам само Нејмар да не игра тогаш,неможам да гледам како ќе ни се измоча у фаца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom