Македонски титлови -> побарување!

• Креатор на темата Креатор на темата mr.wicket
  • Време на започнување Време на започнување
dobro be, sramota e, srbite, hrvatite i bugarite imaat staeno iljadnici prevodi na net, a nie namesto da go pravime istoto gledame so nivni prevod?!? dajte malce da se organizirame, barem da se dogovorime kaj da pravime upload... pozdrav do site sto me poddrzuvaat za ova.

Абе овие страниве т.е линковите што беа поставени ниеден не работи..
Некоја друга ,која има само македонски преводи ???

Има 2-3 вакви теми за преводи, па може тама да побарате ама може и тука посебно за мекдонски превод.
АКо е така некон нека најде Македонски превод за филмот End Game.
:salut:

Може ли некој да ми каже од каде да симнам превод на мак.срп. било кој за цси.мајами и цси.њујорк или ако има да ми прати јас ги имам сите епизоди. фала поз

Македонски преводи од "Friends" (1994) nekoj? 100 години ги барам? Не можам да најдам некој што работи во А1 од таму може да се ископаат...

може ли некој да ми каже зошто не можам да ги гледам филмовите со македонски превод, за Prison Break симнав превод од http://www.divx-titlovi.com/, но ми дава некој чудни букви кога ќе пуштам. Ако знаете кажете ми што треба да направам...фала однапред:smir:

може ли некој да ми каже зошто не можам да ги гледам филмовите со македонски превод, за Prison Break симнав превод од http://www.divx-titlovi.com/, но ми дава некој чудни букви кога ќе пуштам. Ако знаете кажете ми што треба да направам...фала однапред:smir:

Кога ќе отвориш BS Player оди со десен клик на отворениот филм па Subtitles -> Subtitle properties -> Font... И ќе ти излезе ваков прозорец:

f_untitledm_daf354d.jpg

Кај Script ќе наместиш кирилица како што е тука наместено и буквите ќе ти излегуваат како што треба.

леле фала премногу...само што пробав и се е ок :helou:

Ima li nekoj titlovi za Batman & Mr. Freeze - SubZero, makedonski srpski hrvatski pa duri i angliski ne e problem!

преводи за полициска академија за кој било дел ако може и за сите:wink: а исто превод и за goodfellas Македонски да бидат преводите се разбира:helou: и од Dumb And Dumber

ПОМОШ!!!Ми требаше титл за Оушн 13 го најдов,но титлот ми го дава 15 мин. пред сцената да се деси и многу брзо течат.Проба да ги корегирам ама тоа е многу работа треба 100 часа пред компјутер да поминам.Има ли решение за оваа работа?

Верувам дека повеќето што не го гледале филмот ќе сакаат македонски превод за него, затоа и се потрудив да го направам.

Повелете, Slumdog Millionaire.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom