Македонски титлови -> побарување!

• Креатор на темата Креатор на темата mr.wicket
  • Време на започнување Време на започнување
DivX Македонски титлови за филмови?

ајде македонци ставајте тука веб страници за DivX титлови(Македонски!!!):zlo::zlo::zlo:

Ми треба помош... веќе работам на страна за македонски титлови. Ми треба некој дечки кои би ми помогнале да се симнат македонските титлови кои досега ги има на нет.

Пример: на www.podnapisi.com има search. Пишите таму macedonian и излегуваат 4000-5000 мак титлови. Дали ќе помогне некој да ги симнеме? Се разбира после ќе биде во модерирање на страната, придобивки, ... ќе видиме, како ќе оди понатака...

gledam temava e mnogu zastarena a? Ja sum za! Mnogu mi e merak koa gledam filmcinja so MKD prevod, a ne so nekoj srpski ili hrvatski kade sto preveduvaat sve i sesto i toa netocno!!!

Eve uste edna plus stranica za MKD prevodi:

http://www.alifaan.bravehost.com/

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
gledam temava e mnogu zastarena a? Ja sum za! Mnogu mi e merak koa gledam filmcinja so MKD prevod, a ne so nekoj srpski ili hrvatski kade sto preveduvaat sve i sesto i toa netocno!!!

Eve uste edna plus stranica za MKD prevodi:

http://www.alifaan.bravehost.com/

Темава е стара и заостанана но џабе се исти веб страници пак исти
сепак TNX

За жал само тие 2 страни се каде што може да се најдат македонски титлови.

Иначе потполно ја подржувам идејата за правење страница за мак. преводи, и можам да понудам неколку титла кој јас лично ги имам правилно подесено, а можам и да објавам туториал како да рипуваш превод од ДВД.

Gothika Македонски превод

ми треба за Готика МК превод...
ај кој го има МК преводот нека остави коментар...
Фала Однапред...

IDEJAVA VI E SUPER
AKO VI TREBA POMOS MOZAM DA VI POMOGNAM SO PREVOD
POZDRAV

Jimmy напиша:
Има една мак. страна за титлови ама не е ажурирана бајаги време. Ама сепак еве,можи да ви послужи за некои постари добри филмчиња.

www.maktitlovi.com.mk :mist:

Абе оваа страна не работи!!!!!!!!!!!!!

Очајно ми треба македонски, српски или хрватски превод за филмот Love & Basketball најдоцна до утре. Симнав англиски превод и 2 дена го преведував со програмата Subtitle Workshop ама се блокираше нешто и се појави not responding, не ми беше зачувано преведеното и се отиде...
За џабе се мачев толку.
Значи ако некој може да најде превод за филмот би му била мноооогу благодарна.
Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom