WIMBLEDON 2010 (21/06-04/07)

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу ми се полни душата кога гледам.:toe:

^ ^ ^ ^ ^ ^

Дури и да изгуби, а нема, не ми е јасно шо е смешното? :) Ај објаснете ми. Фала.

Како што тргнале работите ако се пласира Швајцарија во 1/8 финале комотно ќе можи да ја гледа :):)

Па таман нема да му биде досадно:pos2:....
Очајно очајно,како се радуваше кога го доби првиов сет,макар и да направи такво чудо и да победи после ваков меч мислам дека секој негов противник ќе има предност.

^ ^ ^ ^ ^ ^

Дури и да изгуби, а нема, не ми е јасно шо е смешното? :) Ај објаснете ми. Фала.

2 сета изгуби друже и тоа во првото коло...тоа е смешното, али тоа е величината на Федерер :smir:...од сега па натаму.

2 сета изгуби друже и тоа во првото коло...тоа е смешното, али тоа е величината на Федерер :smir:...од сега па натаму.

Аха, океј, тоа ме интересираше. :) Чудна смисла за хумор, како и да е. :)

И така ќе се сервира за 5-3 :):) Ќе има смеење по дома сеќаам:)

Aјде сервис за меч.Почнува најголемата сензација во историјата на спортот.

--- надополнето ---

Абе колку се уплаши да го ебам.Сега му дојде сила на мргудов.

Ако стигне Федерер до финалето таму ќе биде ЗГМЕЧЕН од РАФА. ВАМОС РАФА.

^ Тоа ти се вика неискуство.Но да се надеваме дека ова ја покаува слабата форма на Федерер и дека овој натпревар ќе делува и на физички и на психички план кај Педерер.

Очекувајте сега победа од 6-0 во сетов....ама шо е мизаерија мизерија е.

2:2 во сетови...
Се извади Федерер.
И не, воопшто не игра лошо Федерер, туку едноставно предмногу добро игра Фаља.
Според мојата одвратност што ја чувствувам спрема Рафа и Федерер, еве денес ми е жал за Феде и сакам да победи, но нема да биде реално според прикажаното тој да ја помине првата рунда/коло.
Секој со својата среќа и издржливост. Макар што Феде го фати Фаља сега кога има некоја повреда. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom