Фудбал на MaxTV во HD

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.506
Поени од реакции
8.677
LSH_finale.png

Ова е нешто што не го знаевме досега?

Ова е нешто што не го знаевме досега?

можда го знаевте можда не ама веќе пуштија за тие со техничка можност и сега гледаат и тие што немаат Оптика

кај мене уште е црна сликата на тие канали ,најверојатно не ми подржува толку интернетот и не може да пушти HD

HD преку 5 мегабитен интернет?

На некој таму му дише мозокот!

Треба нив да им се јавуваш за да видат дали можеш да го гледаш каналот?

оптика во државава немаат 500 души, со се компании...

немора да имате оптика битно е да биде брз интернетот и да биде стабилен
Проверете колку мега бита ви имаат пуштено на линија. Одете во контрол панелот на рутерот и проверете. Доколку не знаете, јавете се на 0800 12345.
мене цел ден ме дупчи Медиа приемникот 300 :nesvest:

T-home последниот месец адсл конекцијата им е ужасно спора не па да гледате телевизија во HD :pos2:

од денеска и ја можем да гледам HD канали на MaxTV ги има Канал 5 (само фудбалот е во HD другото е во подобрена слика) и Luxe tv (сликата е феноменална во 720p за HD Ready и 1080i за Full HD приемници)

Ова исто ко со оптиката што се фалеа, двајца на 30 души можат да користат.

се да им еам!
среќа имаат што немаат здрави конкуренти...
ги чекам AT&T на нашево подрачје и да се баталам од стокиве.

мене ми е супер со Макс тв незнам за вас,пред нив да ги ставам ужасно ми беше телевизијата и интернетот секој ден проблеми сега си кулирам со Т Хоум не се ни пожалив дека нешто не е у ред освен вчера што ми кочеше телевизијата

иам јас макс тв, али не кај мене у соба, не го користам си иам дримбокс... него се нервирам околу други работи.
како на пример што ми местат оптика цел јебан месец!
дојдоа Германциве/Австријанциве и си играат ку*от, од 10тина к вработени, дали останаа 3-4к.

AT&T & Vodafone ftw !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom