eVisionTeam

• Креатор на темата Креатор на темата Bibo
  • Време на започнување Време на започнување

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.157
Поени од реакции
4.040
Има ли никој од вас што е дел од eVisionTeam? :) Ако не тогаш би ви препорачал да се информирате за нивните понуди, јас се вклучив во декември и не ми се верува колку закон ствара е... Мене еден другар ми кажа за странава и ме натера да се приклучам, ја бев прилично скептичен особено првите 2-3 месеца и мислев дека ништо нема да бидне од работава туку дека е местенка, ама последниве месеца почнаа да се движат работите и сега правам по околу 300 евра месечно од овој „бизнис“ (без да работам ништо), и оваа вредност константно ќе расте како минува време, за година дена се надевам околу 1000 евра да правам :) Така да, најискрено би ви препорачал да се информирате за бизнисов, има многу видеа и презентации што треба да ги видите/слушнете за да сфатите како функционира и ќе видите дека е многу закон ствара :)

а линкче нешто да ни дадеш и да објасниш како иде сето тоа ?

Во текот на следната недела ќе ви објаснам што како функционира и каде можете да читате и гледате за ова ;)

А ти што си, професионален кликач?

Ти исплатија нешто, или само обеќаат?

Ми исплаќаат, ако не ми верувате може да ви скенирам од промена на состојбата на сметката од банка...

На постот на „the chosen one“ нема ни да коментирам...

„smeX", знам дека така звучи ама затоа и ви реков дека треба прво да читате и да се информирате како функционира и ќе сфатите дека е нешто сосема логично и реално, така да би те замолил да не коментираш однапред, иако и јас истото го кажав прв пат кога слушнав за ова...

Vo ovoj svet edno sekogas e tocno.

There ain't no such thing as a free lunch

Реков ќе ви дадам линк и информации идната недела, ако ви ја дадам само страната ништо не сум напраил, треба да сфатите за што се работи и како функционира бизнисот...

зашо баш идната недела

Затоа што има куп информации и работи што треба да ги знаете, ми треба време додека се да објаснам и ви ги најдам сите видеа и податоци, неможам сеа у 2 реченици да ви објаснам и пишам. Затоа ќе се стрпите до идната недела пошто тогаш ќе имам повеќе време и ќе ви напишам се на куп што треба да знаете...

Па ако толку ви се брза ондак можеш и на гугл да отидеш и да бараш eVisionTeam , мислам дека не треба да си Ајнштајн да ти текне на тоа... Ама пошто очигледно ти не си способен на тоа ондак еве ти ја страната www.evisionteam.net па снајди се сам и разбери и види како да заработиш...

--- надополнето ---

До ЦилеМиле: Да тоа е, јес да не мора да рекламираш ништо ниту пак да купуваш од производите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom