Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Англија ја поминува само групата по мое, ништо подалеку.
Аргентина ми делува ко знак прашалник, сметам дека се способни и за отпаѓање од групи и за титула, зависи од моментумот кој ќе го имаат.

Отсекогаш сум бил за Бразил. :)
Иако знае да биде одбивен, Јанко е најдобар коментатор за тресење глупости, се надевам дека ќе има повторно "пушти слика гаси тон".

Песнава за светсково е зараза. =)

dasdasdasd.png

нормално, јасно беше -

3. Англија
2. Бразил
1. Шпанија

п.с. анкета ако може :tv:

Која телевизија ке врши пренос ?

Откако знам за мене сум симпатизирал само две екипи, Мексико и Франција (откако е отпаднеше Мексико:)) Значи Мексико ми е примарна екипа и нормално дека сакам они да бидат екипата што ќе го крене трофејот. Уште поголем мотив да стискам палци за нив е тоа што нивен најдобар играч е играчот од мојот омилен странски тим Гвардадо :)
Сепак далеку е од реалноста дека Мексико ќе биде шампион. Ако отпадне Мексико ондак посакувам Франција да ја видам со трофејот, и тоа во одмазничко финале со Италија. Сепак мој тип е дека нов светски шампион ќе биде Шпанија. Имаат компактна екипа, и се премногу силни. После нив Бразил, Германија, Италија и Аргентина, а ништо помалку не заостануваат ни Холанадија, а очекувам изненадување од Србија, БСК и нормално од МЕКСИКО :back:
Viva la Mexico :baklja:

Ја сум за Холандија мислам дека го игра еден од најдобриот фудбал во европа па и во светот
само да не се повредат Робен Ван Персеи и Снајдер:vozbud:

Ја сум за Холандија мислам дека го игра еден од најдобриот фудбал во европа па и во светот
само да не се повредат Робен Ван Персеи и Снајдер:vozbud:
би го додал и Робен....имун на повреди е

Мислам дека Шпанија се најголеми фаворити за освојување, имаа екстра тим. Исто тука би ги додал и Англија, Бразил и Аргентина. И Холандија има добра репрезентација, само ако им се здрави и Ван Перси, Робен и Снајдер.

Како прво не навивам за ниту една репрезентација да се разбереме од почеток,навивам за Македонија само,другите репрезентации ги симпатизирам во случајов Бразил...Како најголеми фаворити ги вбројувам Бразил,Шпанија и Аргентина,потоа Англија и Германија,од позадина може да се убаци Португалија.Очекувам бледа игра на Франција и на Италија на ова светско првенство исто како што беше пред 2 години во Австрија и Швајцарија.Значи погоре од осмина финале на Французите и на Талијанциве не им давам.Србија со Красич,Видич,Иванович,Пантелич,Станкович,Драгутиновиќ и остали очекувам бар до осмина финале да стигне.Нема да ме чуди да ги видам и во четврт финале или погоре од четвртфинале.БСК и Гана се најголеми фаворити од Африка,а за другите репрезентации ќе видиме како ќе се покажат.Тоа е тоа за сега.Се читаме во јуни.:wink:

Има некоја официјална страна за СП?

Која телевизија ке врши пренос ?
МТВ..

Офтопик: Леле,кое дрво сум значи!! Саат ипол правев пост за стадионите и стиснав горе на еден букмарк и ми го снема сеа..:tapp::tapp:

.Србија со Красич,Видич,Иванович,Пантелич,Станкович,Драгутиновиќ и остали очекувам бар до осмина финале да стигне.Нема да ме чуди да ги видам и во четврт финале или погоре од четвртфинале.БСК и Гана се најголеми фаворити од Африка,а за другите репрезентации ќе видиме како ќе се покажат.Тоа е тоа за сега.Се читаме во јуни.:wink:
Драгутиновиќ нема да настапи поради повреда. :jaj:

Иначе, мој фаворит е Србија. На чело со Радомир Антиќ, кој ја прероди репрезентацијава и со неколкуте добри поединци, како: Видиќ, Ивановиќ, Станковиќ, Јовановиќ, Пантелиќ и Краса очекувам да догураме подалеку.

НАПРЕД ОРЛОВИ !

can't wait for start:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: а песничево .....:) when i get older i will be stronger :)

јас сум за италија и за холандија но сепак на прво место ми се италианите како и секогаш :)

Мои тимчиња се Мексико(традиционално), Уругвај со Форлан, Кавани, Суарез осеќам дека ќе изненадат и Северна Кореа ќе ја земам годинава чисто дека никој за жива не ја рачуна.
Липи не го зема Амброзини-дај боже у групи да испадне, Капело ако го земе Досон може да му ја подржам Англија за до полуфинале.
Србија и Словенија ќе ги подржувам исто дека се од комшии.
Пред да почне ќе убацам по стотче на Шпанија и Бразил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom