Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки со среќа вечер, само фер судење па нека победи подобриот.
Се читаме после натпреварот :)

Ви пожелувам среќа во ел класико.

аман бе... како бе Гонзало нема да игра?! 100% е фора од мур...
а ако е реално штета шо морам да гледам статист плус во тимот

Со среќа вечер и се надевам на голема победа, не изразена во голови и еден разлика е доволно... И иам некое силно чуство дека ако игра Бензема ке дае гол, а можда и два:vozbud: HALA MADRID!!!

Ај ќе видиме шо е работава со ГОнзало,сепак со среќа нека ни е пошто некако стравувам од гомноно Баскијско!Првите утисци на полувреме.
ХАЛА МАДРИД!

Ја сум сигурен дека Бензема ќе изигра добро. Единствена препрека може да му биде тоа што му е прво Класико, и притисокот ќе биде голем. Ама ако успее да пројде преку тоа, ќе биде супер. Во далеку подобра форма е од Гонзало, да бидемо реални.

Некако за прв пат.....сум смирен пред утакмицава.Дали е тоа добар знак?:pos2:

Едно прашање: има играно Мурињо во формација со еден напаѓач?

^ Не, сега за сега. Цело време играше Игуаин а Роналдо и Ди Мариа како крилни напаѓачи. Не се снаоѓа Роналдо како шпиц (ако мислеше на таа опција да игра само со Роналдо а Мариа и Озил како крила). Сепак потврдено е, Бензема ќе биде на местото на Игуаин, единствена измена од она што го фура Мурињо оваа сезона.

Неможам не сум во состојба веке да пишувам. Осеќам Бензема наш ке се усере денес... дај боже да ме демантира. Тоа е тоа. Ако можам нешто друго ке напишам :) Среќно Мадридисти каде и да сте... само ние знаеме какво е ова чувство.

Луѓе, со среќа вечерва, очекувам добар натпревар, па нека победи подобриот. Ако тоа е Реал Мадрид, тогаш јас би дошол овде и би честитал. Сакам само фер натпревар, со многу голови.

Поздрав до крајот на натпреварот:smir:

Некако многу опуштено го дочекувам ова Ел Класико. Ги нема оние стресови, го нема она забрзано чукање на срцето, ја нема онаа борба со времето кога едвај чекав да дојде почетокот на натпреварот,, го нема оној адреналин. До што е тоа, стварно не знам. Со среќа нека ни е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom