Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Марсело ваков - таков, ќе стане еден од најдобрите леви бекови, слушајте ми го зборов :) Многу има напреднато у одбрана, по заслуга на Мурињо нормално. А за напад е секс, нема што. Дриблинг, прецизни додавања...топ.

Иначе Шурикен среќен роденден! :smir:

abe dobar e marcelo za u napad i dobro ja smirue topkata samo imam 2 zabeleski.
1. mora da gi podobri klizacite. ne kliza ic dobro
2. koga ce gi izdribla drugite u napad, da ne podava nikogo da sutira, zosto drugite sekogas zabusavaat

Честито победа. Не ја гледав сеа ке ја гледам снимка па ке коментирам. Иначе Шурикен Среќен Роденден :) :smir:

За колекционерите на слики. :)

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+CEGW2OkfVLul.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+7Gk5IwG-EmNl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+6P7EOD4fty-l.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+v9G5KG_DnSbl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+fLe2Phhc39Dl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+1S1pL2N8NSYl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+dxiI5lx9HYFl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+kVyKaiS2Ognl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+Pop0Lr8B3QCl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+o8z0itA4aHql.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+WLzZ3Uq9T0il.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+3Xp3fxzVpRRl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+zIkllD6Hqhxl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+yARCFgzJ4QDl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+dvRxffJz2Nsl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+9SLex_ayWSPl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+OLf1pq5sPEUl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+vEslMOWWsfrl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+Kh4ld6r1pRJl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+mDTR2Q0Domol.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+usOanx98h7ml.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+vH6Pg-PoTk_l.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+NbI6HcXwrYCl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+85Ck0C14FJCl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+impxAphHAajl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+1nzfQ903wM4l.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+XgJIZd1iodCl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+3ZslcDwF5JFl.jpg

Real+Sociedad+v+Real+Madrid+La+Liga+ST2hYXbKTQml.jpg

Ја имам CR7, али дизајнот е од ланските. Вакви у Македонија ќе најдете тек другата година ова време. :)

Може да се порача со долги ракави?

--- надополнето ---

1.jpg

ја пропуштивме шансата за ова, ај ќе има пак некој попуст, ама не можам да најдам со долги ракави

Mourinho: Екипа која игра во ЛШ во среда треба да игра во недела, а не во сабота. Зошто денес не се играше Hércules – Valencia? Valencia играше во вторникот. Се надевам дека ќе се штити спектаклот. Играчите да бидат во состојба да играат со ист интензитет секогаш и термините треба да бидат добро усогласени. Сега повторно играме во вторник.... не разбирам, среда, сабота, вторник.... изгледа живото за некои е полесен.....

Денес против еден ривал со ритам и интензитет на игра не знаевме да играме како во средата. Но не бевме ранлива екипа. Pepe, Ricardo и Marcelo изиграа добро. Проблемот е што играме со различен ритам и интензитет секои три дена. Овој натпревар покажа дека Real Sociedad е тежок ривал, беа живи до последната минута, но моите играчи го покажаа својот карактер. Освоивме три златни бода. Иако можеби најфер ќе беше да поделевме по еден бод.

Често зборуваме за судиите кога не работат добро, денес сакам да зборувам за денешниот судија зошто беше најдобар на терен. Гледавме брз и тежок натпревар, со многу контри. Денешниот судија беше одличен, судија со извонредна филозофија и капацитет. Многу, многу, многу добар, фантастичен.

Новинарот од Португалската телевизија ми кажа дека немало средба меѓу Real Madrid и ПФФ и јас одговорив дека не разбирам зошто не се сретнале. Valdano исто така ми кажа дека од ПФФ не побарале никаква средба и кажав “ако од ПФФ се во Мадрид, зошто не бараат средба“. Прашањето беше лошо поставено, и нема потреба од поеќе дебати. Искрен сум и признавам дека сум тажен зошто не можам да ја водам Португалија, но немам право да барам ништо од Real Madrid. Тешко е да се реши проблемов. Кога го информирав клубот, претседателот ми рече дека ќе чека средба со ПФФ. Јас му кажав дека и при најмала пречка јас нема да прифатам. Не сакам да има сомнежи.

Di María: Сакавме да победиме, и мораме да продолжиме вака. Среќен сум поради голот, но и поради победата. Real Sociedad е голема екипа и не беше лесно да ги победиме. Од утре мислиме на следниот натпревар и навиваме за Atlético.

Pepe: Не знаев дека голот беше мој, топката ме удри во грб. Најважно е што ги освоивме трите бода на тежок терен.

Sergio Ramos:Имавме тежок натпревар и тежок ривал. Понекогаш за да победиш треба да се намачиш. Важно ја остваривме целта и трите бода се наши. Играме секој трет ден и не е лесно физички да се повратиме, сезоната е долга сите ќе ја добијат својата шанса.

Сигурно ќе има и кај нас да се земе од гостинскиве само што ќе има од Роналдо, Кака... ја сакам од некој „позабеган“ како Марсело, Пепе, Игуаин... желба ми е од Озил ама не ми се допаѓа бројката, за него ќе чекам наредна сезона кога ќе му ја дадат 10-ката :icon_lol:
Инаку и гостинските за ЛШ, виолетовите се супер.

entrenamie.jpg

Албиол почнал со тренинзи, тие што играа лесни вежби, другите стандрад.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom