Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој е почуден -- http://www.imdb.com/title/tt1954315/Budapest Hotel - сите што го гледале ми кажале дека е најчуден филм што го гледале, што е фрката?
Не беше смешен ни до самиот крај. Не го сфаќам филмов, треба некаква авантура да е, а не се потпира на сторијата туку на тоа како ќе биде изработенМене хотелот не ми беше многу смешен, може станал откако го изгасив tho...dunno![]()
Психо.Ја да прашам, што толку посебно изглуми Росамунд Пајк?
Пола и повеќе од глумата и е нарација. Читање текст.Психо.
Можеби за тебе. За мене другата половина шо не и беше нарација беше префектно пренесен и говор на тело, и израз на лице и све пропратно. И улогата и е потешка, се работи за психопат, адаптација на книга шо значи нема импровизација туку да се долови самиот карактер. Јас пример ја немам читано книгата, ама читав коментари по нет дека и е добро пренесен ликот и на филмот од книгата, воглавном целиот филм е добра адаптација и беше одобрен од таа публика што е ретко.Пола и повеќе од глумата и е нарација. Читање текст.
Веќе кога е номиниран некој за оскар иде у предвид говор на тело, израз на емоции на лицето.