Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам зошто не слушате, 20 луѓе рекоа дека е срање вие: „чек да видам...“Don Jon која катастрофа еј.
Знаев дека бил лош, али не очекував катастрофа филм. Џабе потрошено време.
Приказна 0.
Џулиан Мур wtf ?

. Дечково РАС-ТУ-РИ! Заслужува Оскар за ова. Китон гомна да јаде.Budapest Hotel - сите што го гледале ми кажале дека е најчуден филм што го гледале, што е фрката?
Budapest Hotel - сите што го гледале ми кажале дека е најчуден филм што го гледале, што е фрката?
Овој е почуден -- http://www.imdb.com/title/tt1954315/Budapest Hotel - сите што го гледале ми кажале дека е најчуден филм што го гледале, што е фрката?

Не беше смешен ни до самиот крај. Не го сфаќам филмов, треба некаква авантура да е, а не се потпира на сторијата туку на тоа како ќе биде изработенМене хотелот не ми беше многу смешен, може станал откако го изгасив tho...dunno![]()
, гледам дека костимографски доста се труделе и самиот сет е феноменален , нешто налик на филмовите на Гилијам каде Вес у овој случај опишува свој универзум на нештата, ама нигде филмот не доби на суштина, така скокање напред беше, bouncing around од една на друга сцена
,
.Психо.Ја да прашам, што толку посебно изглуми Росамунд Пајк?