Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Фала. Најавата ми беше прекрасна ама не бев во можност да го гледам. :)

Moже линк? Не наоѓа ништо слично на заливот.
вотче не биди ботче, како го пишуваш?
amour
подреди по сидери
2риот или третиот резултат
знаеш дека се праам паметен и неќам да праќам линкови за едноставни работи :D

вотче не биди ботче, како го пишуваш?
amour
подреди по сидери
2риот или третиот резултат
знаеш дека се праам паметен и неќам да праќам линкови за едноставни работи :D

Amour go pisav de.
Spored sideri brrip e tretiot. Inaku jas stikliram high res pa baram, a vaka bluray Amour ima nekoj od 2010ta Crime.D.Amour.
Pastiraj mi eve celoto ime kako da go baram, pameten eden. :D

Amour go pisav de.
Spored sideri brrip e tretiot. Inaku jas stikliram high res pa baram, a vaka bluray Amour ima nekoj od 2010ta Crime.D.Amour.
Pastiraj mi eve celoto ime kako da go baram, pameten eden. :D
чекај бе што бараш ти уствари?
симни го 2риот или третиот brrip се двата
dvd rip има на замунда

high res нема, барем на заливот

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не бе, не сфатив, мислев блуреј од 5 гига го има x264 што се, не блуреј рип. Одамна го има таков оти, бррип.

Инаку Mac)) ептен си хејтер, The Watch e ок за тепање време. :D

кога сме веќе кај бејот стварно имаат заебан срч систем

Amour - checked
Looper - checked
Life of Pi - checked
Sinister - checked

Ова годинава ми се најмногу изгледани филмови во рок од две-три недели.

И мене многу ми се допадна Amour, иако не очекував дека два часа нема да мрднам од пред компјутер поради љубовен филм со двајца пензионери. Од Ханеке ги имам гледано и The White Ribbon, Funny Games и Cache, ама овој со старците ми остави најголем впечаток.

Го гледав и Liberal Arts и освен Елизабет Олсен, ништо друго не ми се свиѓаше. Започна добро, ама некако поентата се загуби на средината. И ако сценаристот мисли дека секој факултет е рај на земјата, нека дојде на Студентски прашања кај мене.

Premium Rush е еден од најдосадните филмови кои сум ги гледал во последно време. А имаше доста потенцијал - Левит, Мајкл Шенон, точаци, заговори и сл. - ама некој не знаел од овие елементи да направи нешто забавно.

7otCm.gif

Го гледав и Liberal Arts и освен Елизабет Олсен, ништо друго не ми се свиѓаше. Започна добро, ама некако поентата се загуби на средината. И ако сценаристот мисли дека секој факултет е рај на земјата, нека дојде на Студентски прашања кај мене.

Коментарот на zamunda. :P

image.jpg

Premium Rush е еден од најдосадните филмови кои сум ги гледал во последно време. А имаше доста потенцијал - Левит, Мајкл Шенон, точаци, заговори и сл. - ама некој не знаел од овие елементи да направи нешто забавно.

Исто мислење и од мене за филмов, ме умори ептен. Искрено го пуштив ради Joseph Gordon-Levitt и Michael Shannon, а да не беше латино типката немаше ни да го догледам. :)

Прашање за овој Amour сакам да го гледам ама пошто незнам ф од француски, има ли hardcoded превод на англиски или subtitles? Пошто гледам на IMDb пишува јазик француски/англиски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom