Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Таман се израдував за Топ ган кога го видов трејлерот, тоа излегувал за цела година од сега. Ќе биде забавен филм во секој случај, го слушав Том на CC и збореше дека визуелниот дел горе бил одличен. Ми фалеше Дејнџер зоун во трејлеров, веројатно ќе ја има во филмот.
Не ми сметаат вакви продолженија, јас сум и за Бејкон да направи нов Футлуз. :D
Имаше нов Футлуз. До душа без Бејкон.

Имаше нов Футлуз. До душа без Бејкон.

Знам, за жал и го имам гледано. Беше заникаде и затоа го игнорирам неговото постоење. :D

Што е причата на Топ Ган?
Не сум го гледал претходниот, а овој по трејлерот што излезе, ми изгледа дека ништо не се работи во филмот. Слично на Blade Runner новиот.

Сите ќе го памтат по улогата во Блејд Ранер, јас по Слепа Фурија... РИП :(

Nick-Parker-Blind-Fury-Rutger-Hauer-c.jpg

brandon-call-rutger-hauer-blind-fury-1989-C8D395.jpg

Што е причата на Топ Ган?
Не сум го гледал претходниот, а овој по трејлерот што излезе, ми изгледа дека ништо не се работи во филмот. Слично на Blade Runner новиот.
Тарантино ќе ти го објасни во кратки црти. :D

Рандом прашање...

Има некој од форумов што има колекција на оригинални ДВД/БлуРеј филмови?
Немам follow up, само ме интересира онака, ако има нека постира слика, мене ми се забавни колекции за гледање :D

Малце да се навратиме на The Lion King

Како ја уништиле песнава значи немам зборови. Бијонсе сестро под итно би ти ја уништил кариерата ради ова... буквално му се помочаа од керамиди на оргиналниот филм.

Легендарен глумец, легендарна сцена. Посебно што текстот во сцената е импровизиран, не е истиот што го имал во сценариото. Како клинец го памтам од Blind Fury, филм кој се прераскажуваше во маало со невиден ентузијазам.

Почивај во мир.
bb3c5b61d8bc428a40dc948b0580e6d2.jpg

Пред малку го гледав The Wrestler (2008) и не ми се допадна. Некако многу тежок и напорен ми беше за гледање без некоја интересна приказна која би ми го задржала вниманието, едвај го догледав и не ми остави добар впечаток филмов. 6/10

Ех Rutger Hauer :(, ретка фаца мме, одличен како вампир, автостопер, слеп касап, маѓепсан витез, гаден поп и како легенда во блејд ранер.
Имам впечаток дека низ изминативе години можеше да даде уште многу, многу повеќе. Какви се не глумци незаслужено се прошетаа низ бројни филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom