Апсурди на модата

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
На некој му било мноооогу досаднооо! добро бе некој од тие квази дизајнери размислил за правилниот развој на нозете на децава или.....не е битно а??? Е токму ради вакви луѓе јас сум за смртна казна.

avanew.jpg

kaylanew.jpg

stellanew.jpg

Колку само гадно изгледа...:uvo:
Следно? Шминка за бебиња

Ти со кој памет си???
Ауу поголема глупост не знам... од кај ке знае бебето што му е тоа на ногата што може да го повреди. И плус како ке расте тоа дете какво мислење ке има за животот и за штиклите ц ц ГЛУПОСТИ:pipi:
Абе кул ми изгледаат, мислам интересно, ама воопшто не се практични. Така да, потполно се согласувам дека не треба да се употребуваат, но не како што велиш заради тоа какво мислење ќе има детето за животот, зошто тоа се сепак само обувки, но, не треба да се носат од здравствени причини зошто може лошо да се развијат коските на нозете,сепак нели тоа се мали деца кои допрва почнуваат да одат, а камоли да одат на штикли. Покрај тоа, со сигурност ќе се јави деформитет на 'рбетниот столб. Кога ќе помислам само дека има и такви на моја возраст што воопшто не носат штикли, навистина фактот е запрепастувачки. Но,ете некој сакал од мали нозе ќерќичката да ја претвори во мала дама:icon_lol:

Отупува народов, а?:nesum:
Па мајку му, се знае како треба бебе да биде облечено бре!
8082347E8AA5C1969AE03DF6571E1EB4B2324825.jpg
Ова изгледа слатко... На што личат оние глупи измишљотини?:uvo:

па погрдо нешто не можеја да измислат...ц.ц.ц.

ај прво нека облечи штикли па да проодит..
абе чиста глупост.. тие шо ќе им купат сигурно имаат тешко пореметување...

Глупости!
Што уште не ќе измислат цц ц
Јас на моето дете не би му облекла штикли:toe:

леле шо нема да измислат глупости бе штикли на бебиња :tapp: глупаво е некои 15-16 годишни женски шо носат штикли како теткици изгледаат а не па бебињава:tapp:

..штикли за бебе? :tapp: Неверојатно!! Глупости!!
Незнам како може некому оваа идеја да му се допадне? На која будала ова и паднало на памет и да го измисли?? :tapp: Срамота

:icon_rollMene mi izgleda odvratno,glupavo i nenormalno.
Inaku,vakvi "jaki inovacii"nikogas ne se na odmet,sekogas ke se najdat dovolno glupi majki da im oblecat vakvi gluposti na svoite bebinja.Nemam zborovi za istite..

Само не ми е јасно како поминале на тие тестови каде докажале дека се многу безбедни и удобни...

чекај креми за избелување на анусот ,штикли за бебиња lol what's next?
курот на чело ќе си го ставаме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom