Апсурди на модата

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Не мора да чекаш , сите состојки се лесно достамни , измучкај и ке видиш како мириса :toe::wink:
и јас вака мислев како копиљ дека се прави парфем, земи листови од некоја ружа и почни да ги толчиш:pos2: сепак има некои хемиски работи што се прават, не е се така плукни залепи хаха

а вака да ги измешам не фала

Шприцаш,и никој после не те замара ... Сите бегаат од тебе :pos2:

Не мора да чекаш , сите состојки се лесно достамни , измучкај и ке видиш како мириса :toe::wink:
:pos2::pos2::pos2:

Не, озбилно, јас ќе се прскам со нечија крв, сперма, мрсули и пот? Којзнае чии се тие состојки. :pov:

:pos2:

Откако ја прочитав „Парфем“ овие состојки и не ми се чинат така чудни.
И напротив мислам дека не би испаднал некој ептен гаден парфем од кој ќе ти се повраќа туку комбинација на мириси што ќе биде блиска до мирисот на човекот-што всушност би било работата што ќе го издвои овој парфем од сите оние цветни/ванили/и не знам ти какви ароми.
Ма немој! И да не мириса гадно, од самата помисла кога ќе се прскам ќе ми се повраќа. :pov:

Не, озбилно, јас ќе се прскам со нечија крв, сперма, мрсули и пот? Којзнае чии се тие состојки. :pov:

Вака сега , ако се прскаш сама , можеш и да бираш од кого ке бидат состојките , а со парфемот господ знае кое говедо го издркало у флаша :pos:

Вака сега , ако се прскаш сама , можеш и да бираш од кого ке бидат состојките , а со парфемот господ знае кое говедо го издркало у флаша :pos:
:pos::pos::pos:
Па на тоа и мислев. Никогаш не би купила такво нешто. Гадна работа!

БЉАК!
гадно делува никогаш не би го земала ова!
којзнае каков ќе биде следниот парфем не знам што да очекувам :)

Ece напиша:
Ма немој! И да не мириса гадно, од самата помисла кога ќе се прскам ќе ми се повраќа. :pov:

Хех, повраќај ти колку сакаш. Јас само кажав дека колку и да звучи гадно не значи дека ќе мириса лошо затоа што ипак состојките доаѓаат од човек.
Прочитај ја книгата, па ќе праиме муабет:wink:

Хех, повраќај ти колку сакаш. Јас само кажав дека колку и да звучи гадно не значи дека ќе мириса лошо затоа што ипак состојките доаѓаат од човек.
Прочитај ја книгата, па ќе праиме муабет:wink:
Да, од непознат човек кој си го издркал, си извадил мрсул и го ставил во парфемот и со непозната крв која којзнае дали е од здрав човек. :smir:

А знаете дека во кремите имало(не знам дали во сите) сперма од коњ? имам за ова слушнато! Па помешано е и со други хемиски супстанции и ете сепак го користиме:smir:

за долготрајност на парфемите читав се користи сперма од китови и тоа 100% е така!

али тоа е друго испитувано е и дава резултати али од овој парфем ми се лоши!

Абе,тие шо го произведуваат парфемов,може да ме примат за да им обезбедувам залихи...освен мрсули,другото можам да им го достаам и тоа се со висок квалитет и квантитет...:):):)
Ебате сјебани Англичани.Да идеш да им речеш дека печен леб со вегета е ориентален специјалитет,ке го купуат по сто евра,само за да се фалат после дека пробале...:nesum:

Со самата помисла од шо е произведен ми се гади, така да не би се осмелил да го употребувам во никој случај без разлика шо сето тоа е преработено :)

ми се гади од самата помисла на што се има внатре, меѓутоа и сами не знаеме што се има во парфемите, кремите, лосионите и сл.што сега ги користиме.да ми се пружи прилика би го помирисала ако ништо друго:lollipop:

Изгледа не. Али затоа се прскате со коњска урина, дестилирани мртви животинчиња и сл...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom