Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:smir:Откако ја прочитав „Парфем“ овие состојки и не ми се чинат така чудни.
И напротив мислам дека не би испаднал некој ептен гаден парфем од кој ќе ти се повраќа туку комбинација на мириси што ќе биде блиска до мирисот на човекот-што всушност би било работата што ќе го издвои овој парфем од сите оние цветни/ванили/и не знам ти какви ароми.
ама работата е шо не можете да сфатите дека тоа е нормален мирис човечки,и секојдневно се среќавате со него само тогаш не ви изгледа грозен,туку нормален и воопшто не го забележувате... те молам, одвои некое време и прочитај ја „Парфем“ од Патрик Зискинд, и ќе видиш колку еден човек копнее да го има овој човечки мирис, кој сите други освен него го имаат ...леле неможам веќе да ја гледам темава, кога ќе стиснам во нови мислења и ќе ја видам ми иде да повратам буквално, а не ни сакам постовиве да ги читам....ве молам админи модератори во канта дека ова претерано е гадно
Јас би го мириснал парфемот чисто од радозналост, ме интересира како мириса, али да се шприцнам со него...нема никакви теоретски шанси! Значи луѓево се стварно ненормални, од секаква глупост ќе произведат нешто само за да заработат пари, а потрагично е тоа што има луѓе што ги купуваат тие работи и ги поддржуваат! Креми, парфеми...што е следно?...еурокрем од сперма на див зајак? Не би ме чудело и такво нешто да прочитам!
Јас најдов и отворив тема за парфем произведен од сперма, пот, мрсули и крв. Не знаев дека има и козметика. А во врска со ова што го зборува ThA-BiTcH, парфем со мирис на вагина?!? :nesvest:Значи по парфемот со мирис на вагина, ете не со крема за лице од сперма...хм...
би ја купиле?
Јас најдов и отворив тема за парфем произведен од сперма, пот, мрсули и крв. Не знаев дека има и козметика. А во врска со ова што го зборува ThA-BiTcH, парфем со мирис на вагина?!? :nesvest:
А ти каков мирис сакаш повеќе, на сперма или вагина?Јас најдов и отворив тема за парфем произведен од сперма, пот, мрсули и крв. Не знаев дека има и козметика. А во врска со ова што го зборува ThA-BiTcH, парфем со мирис на вагина?!? :nesvest: