Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za taa li rezolucija zboris, jas mislev mala ti e slikata. lol.Абе ок што ти е резолуцијата толку и толку. Јас ти кажувам за 3dmark резолуцијата, таа се мести. Мислам дека 05 дава дупли резултати од 06 (ако 05 е 14000 `06 е 7000).Утре ја ќе пуштам `05 па ќе се споредат.
Слабо за 8800, обично ваѓа 14000 нагореOva mi e se na defaults.....
![]()
Drugarce ova ti e bez overklok najobicno, ni CPU ni pak Grafickata overklokuvana...
Smole so overklok vadese nad 14000...E sega ti racunaj samo da mi pomogne nekoj vo overklokot sigurno ke izvadam poveke od 15000...
Ne e visoka taa sega mu doaga kako normalnaОд сликава глеам нешто матичната висока температура?
Se sto e novo i dobro sakam da go imam....se zezam.а зашто си зел x38?
Jas ja poebav plocata.Samo imam dosta luge vo set pa napravija kako da e fabricki defekt....PozzМогуче, мислам дека x38 има подобрен мемориски контролер. А и самата плоча е правена за OC, само мислам дека не е мн ефтина. Иначе Асус е ѓубре, и мене ми има една плоча цркнато, и од тогаш плочи и графички Асус никако. Gigabyte rulzzzz
Bez kloknata Graficka znaci na difolt,Samo CPU mi e kloknato na 3.33ghz..eve rezultati....