G
_Ghost_
Гостин
Ајде, кој е за да земиме карти за четврток да го глеаме вилмов? Ја и Ајсбој одиме секако, па кој сака да ни се придружи, нека пиши.
(секако, ако има карти)
(секако, ако има карти)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум и јас заАјде, кој е за да земиме карти за четврток да го глеаме вилмов? Ја и Ајсбој одиме секако, па кој сака да ни се придружи, нека пиши.
(секако, ако има карти)
Star Wars, за кој можеСум и јас заА за кој филм збориме?
А јас што немам ништо претходно изгледано, т.е. нешто имам гледано по телевизии али целосната приказна не ја знам, а си ја чував некогаш за маратончеStar Wars, за кој може![]()
Мапети, The Help, Star Wars Episode 1 и филмот на девојката со ногата од Оскарите т.е. АнџелинаKoi filmovi se momentalno vo milenium ?
Можеби ќе дојдам. За сигурно ќе ви кажам накнадно...Ајде, кој е за да земиме карти за четврток да го глеаме вилмов? Ја и Ајсбој одиме секако, па кој сака да ни се придружи, нека пиши.
(секако, ако има карти)
Епа таман имаш три дена изгледај 4,5,6 и во Милениум и онака се дава Стар Ворс 1, ќе бидеш во шематаА јас што немам ништо претходно изгледано, т.е. нешто имам гледано по телевизии али целосната приказна не ја знам, а си ја чував некогаш за маратонче![]()
Во салата имаше еден дечко со Дарт Вејдер маска.Случајно да не е некој од форумов?
Od kaj gi zel maskata i lightsaber-ot?Едно другарче е, а вечерва можно е да бидам јас.
Ајде, кој е за да земиме карти за четврток да го глеаме вилмов? Ја и Ајсбој одиме секако, па кој сака да ни се придружи, нека пиши.
(секако, ако има карти)
Карти мислам не е проблем и вечерта да купиме. Вчера еден другар беше во 15 до 8 најде карта, мислам дека ќе имат слободно место тек за четврток.И јас сум заКога идеме по карти? Слободна сум деновиве, одлично кај што ви текна
Пишете ми ПП ако сте договорени да идете![]()
Od kaj gi zel maskata i lightsaber-ot?