3D во кино Милениум

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде, кој е за да земиме карти за четврток да го глеаме вилмов? Ја и Ајсбој одиме секако, па кој сака да ни се придружи, нека пиши.
(секако, ако има карти)

Ајде, кој е за да земиме карти за четврток да го глеаме вилмов? Ја и Ајсбој одиме секако, па кој сака да ни се придружи, нека пиши.
(секако, ако има карти)
Сум и јас за :) А за кој филм збориме?

Star Wars, за кој може :)
А јас што немам ништо претходно изгледано, т.е. нешто имам гледано по телевизии али целосната приказна не ја знам, а си ја чував некогаш за маратонче :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
(секако, ако има карти)
Можеби ќе дојдам. За сигурно ќе ви кажам накнадно... :)

А јас што немам ништо претходно изгледано, т.е. нешто имам гледано по телевизии али целосната приказна не ја знам, а си ја чував некогаш за маратонче :)
Епа таман имаш три дена изгледај 4,5,6 и во Милениум и онака се дава Стар Ворс 1, ќе бидеш во шемата :)

И јас би дошол, ама некој друг ден ако е.

(секако, ако има карти)

И јас сум за :) Кога идеме по карти? Слободна сум деновиве, одлично кај што ви текна :)

Пишете ми ПП ако сте договорени да идете :)

И јас сум за :) Кога идеме по карти? Слободна сум деновиве, одлично кај што ви текна :)

Пишете ми ПП ако сте договорени да идете :)
Карти мислам не е проблем и вечерта да купиме. Вчера еден другар беше во 15 до 8 најде карта, мислам дека ќе имат слободно место тек за четврток. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom