3D во кино Милениум

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Мене искрено, ми се допадна 3D-во во Милениум. Одлична слика + аудио.
Ама ги жалам тие што мора да читаат превод... Премногу е долу и е крш.

Браво Милениум, одлична работа. Само понекогаш зачистете ги очилата од флеки :)

За Стар Ворс се прават резервации уште од сега, инаку ќе биде гужва првите неколку дена... после ќе си е во нормала. :) Имав гратиси за денес за „The Darkest Hour“, али у последен момент ми излегоа некој работи и морав да откажам... Баш ми е мака, ама за SW што сака нека е, мора да се иде. :)
Милениум (y)

Мене искрено, ми се допадна 3D-во во Милениум. Одлична слика + аудио.
Ама ги жалам тие што мора да читаат превод... Премногу е долу и е крш.

Браво Милениум, одлична работа. Само понекогаш зачистете ги очилата од флеки :)
Да добра е проекцијата, минатиот петок, го гледав тој филмот со струјата што ги убиваше сите во москва, заборавив како се вика, само нека зачистат тоа дркотините на очилата :) .

Јас го сакам Star Wars од пред да биде кул .!.
А иначе тотално се согласувам со неколку мислења дека ќе биде далеку од добар на 3д-во. Треба да го остават веќе, доста пари вадеа од него.

Јас вчера бев во Милениум и 3Д-то сосе звукот е одличен, повеќе ми се допадна од MJR или AMC кината во САД. Плус цел филм беше во 3Д а не како во САД 30% од Тор на пример беа обична проекција.

Фали само уште новиве филмови да стигаат побрзо за да може да се ужива.

Овој Најмрачниот Час е тапа, освен неколку ефекти што има се останато е тиња, од сценарио до глума.

The Darkest Hour, филмот има стварно добра замисла, но не е направен како што треба ;) Вреди да се гледа само заради 3D-то и дека е сниман со истата камера како и Avatar :cool: и ред други филмови (Fusion Camera System).
http://en.wikipedia.org/wiki/Fusion_Camera_System

Да не одел некој вчера или денес да бара карти за SW1?

:icon_lol:
2852999_460s_v1.jpg

lelee nikogas vaka ne bilo redici za karti,, vcera imase tepacki za karti zasto preku red se butal, ja si otidov nemozaam da cekam 2 saati i da nema karti

Филмов на Џоли по се изгледа е целосно фијаско,освен во босна нормално.

Кај одат да го гледаат дека е сниман од џоли не дека се упатени што се случувало и дека им е гајле за босна или србија.

П.С. Колку е само исхејтан трејлерот баахахаха :icon_lol:

Дали има останато карти за вецер или се е распродадено може некој да ми каже? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom