3D анимации!

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
|Jas se obiduvav da najda rabota ali site lazat vrzuvaat za pari mn im se gleda rabotat na reklami u televizii i sl za marketing i naplakaat ko reklama neznam kako ide toa inace mn slabo nem kajnas mn rabota so 3d u tv ili nekoe studio za reklami po nesto se cepka ali slabo ceni zavisat mn od kvalitetot nema za 3d nikade soodvetni ceni znaci pravis reklama i si pravis ceh sam mislam sam stavas cena na trudot privatno a kaj gazda se znae pozz

Кај може да се иде на пракса за 3д бе ...Освен во Fx3x ?

А има некој што оди во Fx3x на пракса или да работи таму..?

Еве едно количе од мене не ми е доправено деталите али рендерот мислам дека ми испадна добар со mental ray

kola.jpgcar.jpg

Моментално јас одам на пракса во Axis. Работата ми се бендисува пошто од секогаш сум сакал тоа да го работам. Но многу е слабо, маркетингот кај нас е во криза......

Моментално јас одам на пракса во Axis. Работата ми се бендисува пошто од секогаш сум сакал тоа да го работам. Но многу е слабо, маркетингот кај нас е во криза......
Да, Даниел е топ, плус курсевите не му се од ракав вадени ( со амерички сертификат ) и има многу добра опрема ( една од нив е и 3д скенер )... е сега за тука... прашај го Даниел колку проекти има за тука направено колку за надвор, односот е некаде 20:80.

Да да курсевите се топ, незнам негде на друго место кај нас дали има вакви слични курсеви...?
Јас имам изодено два курса во Axis, многу повеќе искуство и знаење се добива него ли само туторијали да следиш.

А како може да се влезе во Axis на пракса?

Јас бев повикан од Даниел за дали сакам да останам кај нив на пракса, после курсот за 3D анимација, поради квалитетот на работа и заинтересираноста.

Мене ми треба некоја програма за правење на текст во видео
на пр. (..... Present) и некои специјални ефекти ... ?дај кажете некоја таква програма, јас се мачам со Blufftitler

Најдобра програма ти е AfterEffect имаш и presets со веќе готови анимации за текст кои само ги вметнуваш во текстот и имаш анимиран текст без многу мака.
Инаку програмов е професионален цели филмови се прават во него.

Овие два три дена ја правев мојата маса со ПЦ дома што ми е ^ ^.

desk.jpg
desk_clay_wire.jpg

case_03_color.jpg
case_03_clay_wire.jpg

keyboard_04_color.jpg
keyboard_04_clay_wire.jpg

monitor_02_color.jpg
monitor_02_clay_wire.jpg

mouse_01_color.jpg
mouse_01_clay_wire.jpg

Kajgana Shop

Back