Faithless во 5та хала на Скопски Саем - 23.04.2010

• Креатор на темата Креатор на темата krstenik
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки не ја хејтајте до толку универзална сала. Редовното место за Скопски Џез Фестивал. Не бев на Нувел Ваг таму, но сите што ги знам што беа кажуваа дека местото е таман за интимна атмосфера кога изведувачот се сплотува со публиката.
The Roots беа на Таксират во Метрополис, ама верувам ќе беше подобро да беа на СЏФ во Универзална.

Ако се оди на уште поинтимна атмосфера и Кино Фросина (МКЦ) би завршила работа, уште подобро.

Енивејз, останувам на ставот за Хард Рок. Колосеум со масите на шанк.. :nenene:

Во Хард Рок би имале ептен близок контакт со публика, пошто местото е, нели, 3 на 3 :nesum:

Првин не јади гомна ако си копиљ или ако не си запознаен со новости, Фејтлес издаваат нов албум, и имаат промотивна европска турнеја.

Најверојатно побарале од Авалон (или кој и да бил што организирал) да бидат на помало место со помалку публика за поеуфорична атмосфера (тебе тоа ти личи на концерт за правење пар?), ама на ретардиве им текнало у Универзална да организираат. Бедови невидени, но би сакал да идам.

Оф бре Манс и копиљ те напраија сеа. :pos2:

Иначе во споредба со другите места кај што ќе настапуваат (а се за 100.000+ луѓе, дури и Борис Трајковски и Метрополис Арена изгледаат мало. :)

Дечки не ја хејтајте до толку универзална сала. Редовното место за Скопски Џез Фестивал. Не бев на Нувел Ваг таму, но сите што ги знам што беа кажуваа дека местото е таман за интимна атмосфера кога изведувачот се сплотува со публиката.
The Roots беа на Таксират во Метрополис, ама верувам ќе беше подобро да беа на СЏФ во Универзална.

Ако се оди на уште поинтимна атмосфера и Кино Фросина (МКЦ) би завршила работа, уште подобро.

Тончи не си имал клоуз контакт со бината во Универзална очигледно. Направена е од дрво кое е пред распаѓање, крцка ко лудо и на неколку места има дупки. Плус тоа е премногу прљаво. Кога ќе го видат тоа момците од Фејтлес ја мислам дека ќе одбијат да настапуваат.

hehehe
abe za faitles ni 300 denari ne se dava, dosaden e vise

И Грин Деј е досаден. Цеца се закон! :)

Абе затоа има 1700 места, за оние кои навистина ги слушаат и сакаат, не е за секој концерт од Faitless со таква замисла за поинтимна атмосфера.

Ај серете даље...

hehehe
abe za faitles ni 300 denari ne se dava, dosaden e vise

Гледам не си информиран кои се Фејтлес. Се кладам дека ти неможеш да наброиш 5 нивни песни, а коментираш дека 300 денари не вредат за нив. Со тие 300 денари оди купи си дрес од Фиорентина барем и од далеку да ти се смеат. За Фејтлес вреди таа 1000ка, ама не вреди Универзална Сала.

Сета заебанција е во тоа што нашата национална валута има многу нули.А да им речеш 15 еура,ај бе ќе речат џабе е,идеме.

Е е еее...после ПЦ за секое дете.Е па до ова дереџе се втаса и уки и неуки да кажуваат кој биле Faithless.

Абе топ се Феитлес, има нови песни, Sun To me најјака. Ама УНИВЕРЗАЛНА БЕ! Божееее, шо не ќе им текне. Ај ако не у Coffee To Go нека организираат ебаго, за најблизок однос со публиката.

Ама со кој памет Фејтлес у Универзална? И зашо би дал 1500 денари, за да СЕДАМ и да ги ГЛЕДАМ? о.О Ќе се денса на Фејтлес. :je: :pos:

па зашто не ги донесат во салата "Градски Парк"

Картата е купена,се гледаме во први борбени редови :vozbud: :party3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom