Faithless во 5та хала на Скопски Саем - 23.04.2010

• Креатор на темата Креатор на темата krstenik
  • Време на започнување Време на започнување

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
Ексклузивен концерт на Faithless во Скопје, 23 Aприл, 2010!

Серијата ексклузивни концерти продолжува!

Овојпат, на наше огромно задоволство, ви го најавуваме еден од најголемите денс состави на денешницата - Faithless, кои ја покренуваат својата „live“ машинерија во вид на нова голема светска турнеја, и тоа токму од Скопје!

Она што е интересно, е што Faithless побарале салите во кои ќе се одржуваат концертите да бидат што помали, заради блискиот контакт со публиката. Поради тоа, скопскиот концерт на 23 Април, 2010 год. ќе се одржи во Универзалната Сала, со изваден партер, што само по себе зборува за ексклузивноста на овој концерт.

Следната „ексклузивност“ во врска со овој концерт, е што продажбата на билети започнува на 25 Февруари во 9 часот, заедно со влезниците за останатите концерти во склоп на нивната светска турнеја.

Цените на билетите се:

1.000 ден. - стоење
1.500 ден. - седење.

извор

Место ново и неизлитено, Фејтлес бе? Па нели последен концерт у кариера им беше пред 5 години или пари немаат сега? Од толку нови ѕвезди, Фејтлес бе ало...
Патетика невидена и очај пред се.

Она што е интересно, е што Faithless побарале салите во кои ќе се одржуваат концертите да бидат што помали, заради блискиот контакт со публиката. Поради тоа, скопскиот концерт на 23 Април, 2010 год. ќе се одржи во Универзалната Сала, со изваден партер, што само по себе зборува за ексклузивноста на овој концерт.

Цените на билетите се:

1.000 ден. - стоење
1.500 ден. - седење.
:nesvest:
МРШ!!!

На официјалниот сајт нема ништо, уствари има слободен простор, па можно е да дојдат, ама кога ќе ми текне колку бедови изедов на нивниот последен концерт, се двоумам дали би одел на следниот.

Енивејз, ако им е за блискост требало концертот да биде во нешто уште помало. Ко на пример Хард-Рок. Притоа да не ги пуштаат оние со членски карти од клубот, туку само оние кои се фанови и кои си платиле карта.

На официјалниот сајт нема ништо, уствари има слободен простор, па можно е да дојдат, ама кога ќе ми текне колку бедови изедов на нивниот последен концерт, се двоумам дали би одел на следниот.
Ја мислам дека дождот малце и крена атмосфериче, јес дека у кал бевме сите али... :)

Универзална Сала !!!!! хА хаха :pos2:

Да беше 3000 денари карта ќе одев.

Шо убо ќе си седнам таму напред околу стејџ, да ми свират да ми пеат на увце...мх мх...па може да се бутнеме и у бекстејџ...или ексклузив. Близок контакт со публика кај мене дома,кафенце,сокче, ракииче, па да ве викам еден по еден. Не е за универзална ова ама тури му,чим така сакаат нека биде така.
А ако зеам од 1000ка за стоење и ако седнам после негде на под,на парно или начекам некое празно столче, ќе треба да доплатам уште 500 на излез?

Да не беше баш вака срање ќе идев... ама универзална за Фејтлес:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom