Тетоважа, трајна или привремена?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Кога би се тетовирале, би се одлучиле за трајна тетоважа, или привремена?:icon_lol:

Зависи од тетоважата
Би ставил трајна под услов да е помала и да не е на некое апла видливо место,а привремена секаква и секаде!!!

trajna nikako ne bi stavil no za privremena veke podolgo vreme se interesiram sakam da si stavam na desnata podlaktica od vnatresnata strana:lud:

Dzver напиша:
trajna nikako ne bi stavil no za privremena veke podolgo vreme se interesiram sakam da si stavam na desnata podlaktica od vnatresnata strana:lud:

musko so privremena tetovaza ne ide...
mnogu mi e pederski i fejkerski so znam ja ne sum za toa

e da be za mojata budalost u mladosta koga ke ostaram u leto da idam po dolgi rakavi :icon_lol:

i sto koga ke imam deca ili koga ke bidam dedo da licam na slikovnica ebate.vaka najbolje ti e 3-6 meseci da ti projde kejfot sto ima tuka pederski?

Ако ставам тетоважа тоа ке биде дефинитивно трајна што има да се залажувам со привремена...

ufff sakam tetovaza i toa trajna...obozavam tetovazi i najvise merak mi e da stavam kineska bukva ili nesto sto si ima znacenje,a ne nekoja peperutka ebate :)

GLASAV ZA NEJKAM TАTTOO.....

da vi kazam ovaka...koa bev kopile sakav obavezno (roker u know) ama koga dojdov na vremeto da se bockam mi projde kjefot...porano se znaese koj ima tetovazi...rokeri,bajkeri,vojnici i zatvorenici...a ne kao sega sekoj k** i defakto e trend.....

ako e tattoo togas treba da e trajna, taka i glasav. a ostanatoto boenje po teloto mislam deka moze da ima nekoj drug naziv.:kajg:

ee koga bi mozela da imam tetovoza!!!

:je: da vi kazem deka mnogu sakam da imam tetovaza na moeto telo posebno na mojot grb i koga bi se odlucila za tetovaza taa bi bila definitivno trajna tetovaza.

Би ставила привремена! Обожавам тетоважи ама повеќе сакам да ми стои од 3 до 5 години отколку цел живот.

Гласав за последната опција, ама да ме прашавте пред четири-пет месеци ќе гласав за трајна. Бев залетана за тетоважа на левата страна од грбот кај рамото да истетовирам пеперутка.

Сакам тетоважи, но не би сакала да имам една на мене цел живот, а и болката баш не ми прави ќеиф ... привремена за мене е идеално решение:kajg:

Уф тетоважи, трајна во никој случај , недај Боже ќе се предомислиш после за тоа што си го направил а цел живот да ти стои :ne:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom