Редовна војска повторно?

• Креатор на темата Креатор на темата SmokeTooMuch
  • Време на започнување Време на започнување
Нема враќање !

Јас сум мирољубив човек кој ракува со огнено оружје (стрелач сум) и немам потреба да одам да се мрцварам по касарни имајќи да си терам работа и да си гонам пички.
Погоре со Гарфиелд кажавме дека ракувањето со огненото оружје е најнебитниот дел од служењето на војска

Замисли што ќе прават пичките додека нивните дечковци се на отслужување на воена обука. Не иде така.
Истото што и со дечковците :)

Сега можеби немањето на задолжитело отслужување на воена обука е фактор за појава на многу гејци, не значи дека треба да се воведе или да се подржува таа идеја.
Еден од уроците беше и вешто избегнување да ти падне сапунот додека се „сапунаш“, не заради друго, туку заради туширање еднаш неделно, па ќе се изначекаш :) :)

Погоре со Гарфиелд кажавме дека ракувањето со огненото оружје е најнебитниот дел од служењето на војска

Епа ќе одам на обука ако ме научат како се вози тенк или авион. Друго се знам.

Истото што и со дечковците :)

Финтата е што нема да ги регрутираат нив така да ќе си шетаат едно 9 месеци убаво и кога ќе се вратиш ќе ти рече постао си тата.

Сега ќе се питаш себеси WTF? стерилен сум...

Имаше плата, не се сеќавам колку беше, ама беше симболично, колку за хигенски препарати..

Еден од уроците беше и вешто избегнување да ти падне сапунот додека се „сапунаш“, не заради друго, туку заради туширање еднаш неделно, па ќе се изначекаш :) :)

Абе да, ама замисли си сега. Гејци на сите страни!

Јас не делам соба, ни ве це, нитупак сакам да сум у близина на геј што држи АК47.

Екстремна ситуација ќе бидит.

Абе луѓе што ви е вас каква РЕДОВНА ВОЈСКА?:nenene:Нема ни теорија ова што го зборите:toe:Сфатите еднаш дека го поминавме периодот на Добриот стар Комунизам и дека сеа проминуваме во катастрофалниов лош Капитализам:salut:

Абе луѓе што ви е вас каква РЕДОВНА ВОЈСКА?:nenene:Нема ни теорија ова што го зборите:toe:Сфатите еднаш дека го поминавме периодот на Добриот стар Комунизам и дека сеа проминуваме во катастрофалниов лош Капитализам:salut:

Дечки си правиме предпоставка, филмови, поставуваме хипотеза предизвикана од некоја шпекулација.

Не ни руши филм сега.

Епа ќе одам на обука ако ме научат како се вози тенк или авион. Друго се знам.

Финтата е што нема да ги регрутираат нив така да ќе си шетаат едно 9 месеци убаво и кога ќе се вратиш ќе ти рече постао си тата.

Сега ќе се питаш себеси WTF? стерилен сум...

Да, но прво нели треба да поминеш возење „точак“ и слични теоретско- практични подготовки.

Тоа ќе ти биде најголема радост, „да си постао тата, без да си ангажирао сопственог алата“ :) , па додека го лулаш имаш време да размислуваш и за стерилноста :)

Ах колку би било супер да се врати старата редовна војска....

Да, но прво нели треба да поминеш возење „точак“ и слични теоретско- практични подготовки.

Тоа ќе ти биде најголема радост, „да си постао тата, без да си ангажирао сопственог алата“ :) , па додека го лулаш имаш време да размислуваш и за стерилноста :)

Ај да не се вреџаме ти си отслужил воен рок и сега сакаш тука и ние, а има многу гејци и ќе си гледаш сеир. Не иде така.

Мусака мас(т) сака, работа газ сака - затоа велам работно да ги ослободиме хомиславите и другите девијантни лица, а ние, во армија, за да може да ја имплементираме слободата на абоминантните.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom