Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Дискусијата за зомбијата на другарчињата на Џеси :pos: No coment...Наци зомби :pos:Крај ќе е. Дефинитивно моменац у епизодава ми беше ко Валтер го шибна шеширот и со оној поглед се упати кон,,,,
( да не спојлеришам али Мајк горилото ќе му стане другарче а шо викате?)

Саунд системот на Џеси, боооо лудило...Ме фати грев за кризата шо ја минува, сјебан е скроз.

Btw на рипит ми е ставена песнава цел ден...

181628_700b.jpg

Гледате бе? Ве немат нешо...

Досега епизодиве ми се океј, не ми се досадни, ама мислам дека морат да се убрзат темпово понатака. Две клучни работи ак се случија досега.. толку.

Да да гледаме, подобро вака побавно да се одвиваат, ќе има нешто големо понатаму без гајле.

Гледаме, ама не кажуваме на никој. :D

п.с. Добро е така понекогаш некој да потсети. ;)

Леле се заборавив еј со серијава...Колку епизоди биднаа...Мора посериозно да си ја сфатам работава

п.с Таква е бе се цепка дејствието до лудило...Тоа и највише ме бендисува

Која добра епизода :pos: како се разбра со чистачките сум се скинал од смеење.

досадна ми беше... освен делот со џеси и џанаците

досадна ми беше... освен делот со џеси и џанаците
Не знам зошто на многу од вас четвртава сезона ви е досадна, баш ми е интересна, нормално на почетокот се иде бавно,сигурно се спрема нешто големо за финалето,баш ме интересира што ќе испадне со Gus за на крај :LOL:

Чим Psyside ти препорачвит нешто, ич не му ја мисли, сигурно е нешо јако :).

Ко ке имам време ќе ги спуштам и овие, деновиве се занимавам со Lie to me.

Конечно да најдам некој у мк што ја гледа Lie to me ! Да не имаш некој добар линк за симнување на 3 сезона ама така помал до кај 3 гига макс ?

Конечно да најдам некој у мк што ја гледа Lie to me ! Да не имаш некој добар линк за симнување на 3 сезона ама така помал до кај 3 гига макс ?
Не сум само јас... :) Има цела тема за Lie to me на подфорумов... Иначе ја прекинав после прва сезона, немав време да ја гледам.

Koнечно некој што е уште фасциниран од Lie to Me. :icon_lol: Добро, 2ра сезона..

Него, конечно видовме малце од Walt како badass старче. Ја отвори на Skyler. Интересна епизода. Новава сезона потсеќа на првата. Јака драма само. That is all.

Haha tolku e losha 3ta sezona?? :D

Во тек е 4 та сезона а третата е далеку од лоша, напротив мене само за нијанса ми е послаба од првата а крајот беше маестрален. 4 та до сега е ок и веќе е време пополека да влезе во расплетот, и какво само чувство имам дека Хенк ќе го скине Гас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom