Место за роденден

• Креатор на темата Креатор на темата Handsome
  • Време на започнување Време на започнување

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Веб-сајт
www.my-bet.blogspot.com
Kade najcesto gi proslavuvate rodendenite? Koa bi bilo idealno mesto za da si pomines dobar rodenden? Koga veke so tebe se onie koj gi sakas i cenis :) Dali vo kafic, kafana, doma... Baska zatoa sto mi ide i rodendenot za 2 nedeli ne mozam da se odlucam...Pa pomagajte :)

Што знам, јас секогаш сум славела во кафичи, пред 2 години во Сити, претходната во Коктел, оваа во Капри...зависи од тоа кои луѓе ги викам, и како сакам да го прославам роденденот. Мислам дека уште година-две ќе терам по кафичи, а потоа ќе славам во кафана со најблиските 10 души, ништо повеќе, сосема доволно за одлична забава:je:

hmmm jas nekolku godini po red go slavev vo coloseum i super si proagjav,praev feshti i slicno...detska radost :)...ovaa godina bev kazneta i moram da gi pokanam najbliskite i taka so nekoi 15-20 dusi ne mi tekinja kolku bea se staivme u sara...a sovet e od mene u kafana so najbliskite ali da ne preterues so pienje i da se zaebes ko mene poso na niso ne se sekjaam :)

Родендени обично славам по дома, т.е. ќе викнам некои најблиски другари/другарки и ќе ги почастам, торта, пиво, кафе, ова она со сите ритуали и ќе се измуабетиме уз добро музиче и ондак продолжуваме негде у град, дискотека или ноќен клуб. :)

Dosea povekjeto rodendeni mi bile so mnogu pienje,zaebancii i najcesto u park neso taka..ili kaj mene doma najbliskite...ama ovaa godina kje krsham monotonija i kje praam u nekoj kafic samo prashanjeto e koj?(iam use nepoln mesec za odlucuenje ako mi tekne nesho kreativno kje kazam:)

vodkamixx напиша:
Родендени обично славам по дома, т.е. ќе викнам некои најблиски другари/другарки и ќе ги почастам, торта, пиво, кафе, ова она со сите ритуали и ќе се измуабетиме уз добро музиче и ондак продолжуваме негде у град, дискотека или ноќен клуб. :)

doma-zaebi.:)
se zaebav slavev doma imeneden...:ija: bese haos...
se ispijancevme,koj pagase po skalite nadolu...
Inaku prethodnite godini go slavev niz kafici pa mislev malku da promenam ovaa godina samo ne znam kolku dobra ideja ke e ...

Ej jako e vo ZEN za rodenden. Pred nekoj den se sobravme na gorniot sprat, edno separe i se napraivme parce!

Јас го славев роденденот минатата недела во еден кафич во Бисер.Закон!

Од задњиве 4, три на планина еден у стан, а сите во странство.

Јас минатата година го славев во двор кај мене дома, се собравме друштво од 10 души и супер си поминавме. Мислевме дека ќе одиме и на друго место подоцна, ама се заседавме, запивме и не отидовме.

Оваа година не знам кај ќе славам, треба да размислам. Најверојатно на вечера, но овој пат нема да готвам јас како лани:)

FortunE напиша:
Јас минатата година го славев во двор кај мене дома, се собравме друштво од 10 души и супер си поминавме. Мислевме дека ќе одиме и на друго место подоцна, ама се заседавме, запивме и не отидовме.

Оваа година не знам кај ќе славам, треба да размислам. Најверојатно на вечера, но овој пат нема да готвам јас како лани:)

Оф топик: Сега ми текна колку се запивме и пресмеавме тогаш ... леле најубаво си поминавме!!!

Он топик: И јас мојот минатата година го славев дома и мислам дека ако имате услови и ако сте сами поубаво и поопуштено нема никаде да си поминете. Сепак знаеш дека што сакаш правиш од пиење (особено ако се организира караоке шоу!) до играње до јадење ... и до година исто ќе славам сигурно:je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom