Кој маж/жена е забранет/а?

Ако нешто научив читајќи ги моите стари постови на форумов, а особено во овој подфорум е дека никогаш, ама баш никогаш не треба да кажуваш никогаш, човек не се знае во каква ситуација ќе се најде.

Хм, интересно... Чудно е како религијата наместо да сплотува, разединува. Најтужно е што познавам луѓе кои не се воопшто религиозни, (освен што се родиле во семејство кое формално се декларира како христијанско на пример), а сепак религијата им е пречка. Љубовта е пресудна, а неа ја има во сите религии. Зошто би претставувала пречка?
Da i toa mislam deka mnogu razedinuva,znam primeri okolu mene deka koga ke se pomesaat od doma se raspagja vrskata,jas sum za ista religija no vo sekoe pravilo ima isklucok ..:toe:

Она што е забрането е најслатко (во муабетов ги исклучувам блиските роднински врски). Ебањето е здраво, не си поставувајте премногу лимити :wink:

Инаку омажена .... мммм !!! Многу е убаво.:wink:
Не е добро доколку зе заљубиш, или решиш да се мешаш о брак и сл... а доколку е само секс, тогаш сексот е фантастичен!

То е работата, незнајш шо ќе излези, неможиш да предвидиш.

wtf?!
Нишо на светов не моеш да предвидиш.
Збриме за контрола на сексуален нагон, кој патем е еден.
Животните коа ќе намирисаат женка спремна за парење, не може да го контролираат.
Ние можеме.
Затоа, ако некој е забранет по некој стандард-ќе си ги исконтролираш нагоните.

ako taka gledame za reliigite nasite ts zenite makedonki mn poveke se opustaat vo vrski(seksualni samo)so mazi od drugi naciomalnosti a posebno albankskata,dodeka albankite nemozes da gi vidis na ulica a ne pa da imas nesto so niv....
?

Ај спојте ми ги болдираните зборови ми се спие не ми работат рефлексите :D

Во врска не би можел да бидам со: наркоманка, алкохоличарка :), со бивша од мој другар, со роднина и тн. А за авантура не сакам зафатени или омажени жени бидејќи не сакам проблеми, ипак поштено си е поштено, јас сам, она сама е тогаш може авантура.:toe:

Па забранети ги делам на 3 групи : 1 група роднини 2 група моментално забранети т.е имаат дечко во моментот + мажена (можност да се разведе ) 3 група поранешни девојки со големо Забрането за секогаш само будала се зезнал со иста девојка да биде два или повеќе пати во врска

Забранет би бил доколку :
1. Има девојка
2. Би бил најдобар другар на сестра ми
3. Поголем од мене 4 години.
4. И доколку е наркоман или тешка пијаница.

:toe: :pipi:

За ова болдираново-wtf??:tapp:.Mислам 4 години разлика не се којзнае што(освен ако си малолетна).:toe:

За ова болдираново-wtf??:tapp:.Mислам 4 години разлика не се којзнае што(освен ако си малолетна).:toe:

Иначе не сум малолетна, али сепак иако сум полнолетна мене ми смета со некој поголем од мене 4 години и повеќе. :toe: :smir:

Иначе не сум малолетна, али сепак иако сум полнолетна мене ми смета со некој поголем од мене 4 години и повеќе. :toe: :smir:

Би ти сметало дури и да изгледа физички како твој врсник а да е да речеме 6год. постар??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom