Кој маж/жена е забранет/а?

1.Некоја која е во врска
2.Блиска роднина (не се сметаат трети братучетки:pos2:)
3. НАЈЗАБРАНЕТА- Бивша на другар, или пак некоја за која сум знаел дека многу ја сака:smir:

Гад дем ит, уанс ју гоу блек муабетот? Хахахаха
п.с. Верувај, ако бившиот и е црн, има големи шанси и да сакаш да не можеш.. Кхм, кхм... :))
Не мислев на секс, ама пак и тоа, неможам да се донасмеам сега:kesa:.... Да неможеш, хммммм кај такви девојки тешко дека некој неможе!
Дури и жал ми е некако за нејзе, шознам, имам потреба да и изразам сочуство.....

Да би ми сметало, сепак годините се во прашање. :smir:
Да, сфативме дека годините биле во прашање, али совршено глуп аргумент. Прво и основно, не можеш да генерализираш и да калкулираш со години, кога секој човек е приказна за себе и секој човек е на различен степен на созревање и однесување на различни години. Сакаш да кажеш дека сите машки кои имаат 4 години повеќе од тебе се исти и фиктивно повеќе ти одговараат од оние што имаат 5 години повеќе од тебе? :uvo: Посебно кога се работи за вака мала разлика во години како оваа и ако се земе предвид подоцното созревање на машките...

Да, сфативме дека годините биле во прашање, али совршено глуп аргумент. Прво и основно, не можеш да генерализираш и да калкулираш со години, кога секој човек е приказна за себе и секој човек е на различен степен на созревање и однесување на различни години. Сакаш да кажеш дека сите машки кои имаат 4 години повеќе од тебе се исти и фиктивно повеќе ти одговараат од оние што имаат 5 години повеќе од тебе? :uvo: Посебно кога се работи за вака мала разлика во години како оваа и ако се земе предвид подоцното созревање на машките...

Не реков дека ми одговараат машки што се поголеми 4години од мене или пак 5. Јас си реков дека мене ми смета да е голема разликата. А сега тебе ако не ти смета тоа .. не некој друг му смета . :toe: :wink:

1.Роднина
2.Невина
3.Ружна(ама пијан,некад проаѓаат:toe:)

Не мислев на секс, ама пак и тоа, неможам да се донасмеам сега:kesa:.... Да неможеш, хммммм кај такви девојки тешко дека некој неможе!
Дури и жал ми е некако за нејзе, шознам, имам потреба да и изразам сочуство.....

Имам една другарка што е веќе 3 години со истиот црнец :)) Догодина ќе почнат и заедно да живеат.
Стварно, каква лесна, лесна девојка е таа!

Имам една другарка што е веќе 3 години со истиот црнец :)) Догодина ќе почнат и заедно да живеат.
Стварно, каква лесна, лесна девојка е таа!

И шо ако е ?

-ако е во врска;
-ако е другар на друг другар;
-ако е бивш на мој бивш :wink:

Лицемер
Роднина
Лажго
Пичкар
бивш на другарка
бивш на роднина
и итн ме мрзи да ги напишам

И шо ако е ?

Па ништо де, ја потврдувам теоријата на момакот, дека она е по дифол лесна цура и нема со кој не би била, поради тоа што, нели така - веќе легнала со црнец.

Па ништо де, ја потврдувам теоријата на момакот, дека она е по дифол лесна цура и нема со кој не би била, поради тоа што, нели така - веќе легнала со црнец.

Aaa :smir:

1. Членови од фамилијата (очигледно)
2. Комшики
3. Колешки
4. Шанкерката (затоа што несакам да си ги заебам пијалоците)
5. Цимерки

Сум имал проблеми со сите овие категории (освен со првата:kesa:), едноставно предизвикува непотребна драма. Не сери кај што јадеш, златна изрека.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom