Кој маж/жена е забранет/а?

ako taka gledame za reliigite nasite ts zenite makedonki mn poveke se opustaat vo vrski(seksualni samo)so mazi od drugi naciomalnosti a posebno albankskata,dodeka albankite nemozes da gi vidis na ulica a ne pa da imas nesto so niv....

a zs nesakas sex so postar od 30?????sto te sprecuva?

Забранет би бил доколку :
1. Има девојка
2. Би бил најдобар другар на сестра ми
3. Поголем од мене 4 години.
4. И доколку е наркоман или тешка пијаница.

:toe: :pipi:

dali navistina si stoite zad kazanoto...jas mislam deka ako izleze situacija nema da vismeta sto e zenet sto ima vrska sto e tatko...e sega ako e narkoman i nekoj koj ne se izbanjal 100g togas veruvam deka ke e "zabranet" vo sprotivno mislam deka sekoj/a saka da uziva...fakt e toa

ЕСЗ, по муабетов ти мора да си женет...:pos2: Ко криво да ти е:).
Не знам, не сакам да бидам одговорна за нечија несреќа, а особено не нечија разонода (ако е во брак).

ne ne sum zenet:))))) samo iskreno da ti kazam mislam deka se paga vo voda koga i ako nekoj ti go privlece vnimanieto,zgoden duhovit..bogat mislam koj sto si bara...a koga ke go najde...zenet abe aj samo da se ima ubavo pominato vreme i zabava,a za zenam toj ne se grizi ne pa ti....
a ti ako si vo vrska ili brak..dali ti bi izneverila??

Добри, еве и ние...:)
Абе за авантура може да се најде и некој слободен. Не мора да е женетиот.

Бившиот да и е црнец или друга жена!
Ако е склона кон изневерување и лаги!
:toe:

osven onie vo krugot na semejstvoto, se drugo e dozvoleno :wink:

- rodnina
- bivs na drugarka
- mnogu pomal od mene
- mnogu postar od mene
- nekoj so debelo dosie vo policija

ne ne i tuka mi e dobro haha, sepak toa ne e normalono, incest

Процедурално:
Зошто мислиш дека тука го нема тоа?
Случка од пред месец дена: Снаата трудна од свекорот а синот во затвор во ’иностранство’ веќе 3 години.
Доста е со муабетов, празник е денес.:kesa:

Никоја не е забранета за мене, сепак тоа не ми претставува проблем да се однесувам според моралните норми веќе воспоставени. Иако понекогаш се случува кон некоја жена (забранета) моментално покачување на адреналинот, што го сметам за нормално, сепак за краток момент биват ставени под контрола од моја страна.

Бившиот да и е црнец или друга жена!
Ако е склона кон изневерување и лаги!
:toe:

Гад дем ит, уанс ју гоу блек муабетот? Хахахаха
п.с. Верувај, ако бившиот и е црн, има големи шанси и да сакаш да не можеш.. Кхм, кхм... :))

Процедурално:
Зошто мислиш дека тука го нема тоа?
Случка од пред месец дена: Снаата трудна од свекорот а синот во затвор во ’иностранство’ веќе 3 години.
Доста е со муабетов, празник е денес.:kesa:
pa nikoj ne rece deka i tuka go nema toa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom