AtoM-AnT
Dexter
Да не си грешка, јас ги симнав сите сезони од замунда?Рејтинг: 0.120 Качено: 22.88 GB Свалено: 190.92 GB ---ова е за неколку месеци ...штета што од CSI:Crime Scene Investigation има само 3 или 4 сезони
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не си грешка, јас ги симнав сите сезони од замунда?Рејтинг: 0.120 Качено: 22.88 GB Свалено: 190.92 GB ---ова е за неколку месеци ...штета што од CSI:Crime Scene Investigation има само 3 или 4 сезони
Zdravo, imam problem so zamunda,znaci mi otvara zamunda simnuvam torent go otvaram vo Utorrent i vika 0 seed 0 leech kao demek a ima ne da nema....so moze da e prob, so arena.bg nema problem si ima seed kolku sakas...ama mi treba zamunda pa ako moze nekoj da mi kaze sto moze da go resi problemot....pozdrav
фала.а што е финтата како се прави аплоад? колку треба да се прави месечно за да не го банираат акаунтот?
фала, не забележав, одма напраиф јузер :helou:3-4 поста над тебе напишав дека регистрациите на замунда се отворени. Побрзај, отвори си јузер.
фала, не забележав, одма напраиф јузер :helou:
Отвори неколку за да немаш проблеми потоа :wink:
Sorry
Your not allowed to register more than one account for the day.