Zamunda.net (официјална тема)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Рејтинг: 0.120 Качено: 22.88 GB Свалено: 190.92 GB ---ова е за неколку месеци ...штета што од CSI:Crime Scene Investigation има само 3 или 4 сезони :toe:
Да не си грешка, јас ги симнав сите сезони од замунда?

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Zdravo, imam problem so zamunda,znaci mi otvara zamunda simnuvam torent go otvaram vo Utorrent i vika 0 seed 0 leech kao demek a ima ne da nema....so moze da e prob, so arena.bg nema problem si ima seed kolku sakas...ama mi treba zamunda pa ako moze nekoj da mi kaze sto moze da go resi problemot....pozdrav

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Zdravo, imam problem so zamunda,znaci mi otvara zamunda simnuvam torent go otvaram vo Utorrent i vika 0 seed 0 leech kao demek a ima ne da nema....so moze da e prob, so arena.bg nema problem si ima seed kolku sakas...ama mi treba zamunda pa ako moze nekoj da mi kaze sto moze da go resi problemot....pozdrav
Можеби торентот реално и нема сидери па нема како да даунлодираш или има малку сидери но сите се зафатени. Пробај со некој торент со многу сидери и почекај неколку минути. Мене обично почнуваат да ми се симнуваат по 5-6 минути. Ако не ти успее ова земи смени го торент клиентот.

Macy Luv

hip hop dance
Член од
28 декември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
1
Фала, си имам јас акаунт само сакав да пратам и други да се регистрираат :) али нишо, ќе им ја дадам замената

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Денес повторно се отворени регистрациите на замунда. Кој сака нека побрза, нека се регистрира.

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
фала.а што е финтата како се прави аплоад? колку треба да се прави месечно за да не го банираат акаунтот?

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
фала.а што е финтата како се прави аплоад? колку треба да се прави месечно за да не го банираат акаунтот?
Како се прави Seed? Откако ќе го Download-ираш филмот не го исклучуваш, а го оставаш торентот вклучен. Значи на торентот не му правиш Stop, туку останува на Start и можеш да видиш како другите го Download-ираат од тебе и со која брзина (Up speed)

Колку Seed треба да правиш месечно? Мислам дека треба секој торент што ти е даунлодиран, да го оставиш да се Seed-ува најмалку 24 часа. Доколку ова го правиш те го оставаш вклучен и после Download-ирањето на филмот и дополнителни 24 часа нема да имаш проблеми со бан, ама ништо нема да те кошта и да го оставиш да се Seed-ува нешто подолго од 24 часа. Ем покачуваш рејтинг, ем помагаш на некој побрзо да го извлече торентот.

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
За да седите на сигурна страна барем 0.4 ратио гледајте да држите.

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
доколку сака некој , некој торент од замунда пп :)

T

Tetro

Гостин
има некој вишок јузер на замунда?
ми треба, многу ми треба

:smir:

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
3-4 поста над тебе напишав дека регистрациите на замунда се отворени. Побрзај, отвори си јузер.

Kajgana Shop

На врв Bottom