Колку ви е важна музиката

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Веб-сајт
www.myspace.com
...колку ви е музиката важна....
не само по стилот,гласот,певаљки...бла,бла

Jas konkretno bez muzika ne mozam. Da ja imav taa moznost, ke si go cuvav radioto vkluceno 24/7 (ama za zal ne mozam). Celo vreme nesto si potpevnuvam, a za raspolozenie ne mi treba nisto drugo osven muzika.
Ednostavno koga ke doznaam deka nekoj pejac/pejacka/grupa izdale album sto mi se svidja, ke puknam dodeka ne go kupam/simnam i doma da go slusam.

Muzikata seedno e vazna, najcesto slusam ona sto spadja vo omileni zanrovi a tie neomilenite ne ni se obiduvam da gi slusam zasto gubenje vreme e. E sega, pesnata sakam da e pevliva, da ima ritam, toa e dovolno. Ic ne mi e gajle ako pejackata falshira, ili ne znam grda bila, kafanska bila, ne znam sto bila.

Чекај бе чекај не се разбираме изглеа...Музиката како дел од песната (без текстот, аранжманот или изведувачот) или музиката онака општо во животот колку ни е важна?

premnogu premnogu mi e vazno da ima dobra lirika!!
ako lirikata e sranje !!
tapa e rapot

Mnogu mi e vazna. Ne mozam bez nea,zivot mi znaci :) Vo mnogu situacii mi pomaga,igra golema uloga vo mojot zivot :):):)

Kolku mi e vazna muzikata??? Pa ni samata ne sum svesna za toa:)... mislam deka mn mi e vazna zatoa sto nemoze da mi pomine eden den bez nea i isto taka smetam deka vo nekoi slu4ai samo muzikata moze da me rapolozi:):):) taka da samo MUZIKA:wink:

:lud:Хм... па не можам ни да го замислам животот без музика.

Премногу важна за да го замислам зивотот без неа.

Не знам дали би можел да функционирам нормално без музика.
И ако не слушам, сам ќе си запеам нешто, едноставно музиката ме дружи насекаде кај што сум.:)

Mене цело време нешто мора да ми свири...Дома,на работа,во кола...Дури навечер кога заспивам,радиото ми е тивко пуштено.

nemozam da ziveam bez muzika...den bez slusanje muzika e propusten den...:)

без музика...умирам дирекман...обавезно по 3-4 сати дневно доза...иначе...не знам ...најважно е да ми се погодит мелодијата,...а пак уше ако вокалот е добар...цмоквици...

Music is Life, Life is Music!
:) Ова го имам прочитано некаде...

Абе без музика не можам да живеам. Без музика ми е празно некако...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom