Каде можам...

• Креатор на темата Креатор на темата Corny
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 јули 2009
Мислења
41
Поени од реакции
0
Bidejki ne sum od Skopje,a u mojov grad nema vakvo mesto,dali moze nekoj da mi kaze kaj mozam da kupam farmerki/duksce u hip-hop stil..neso taka po siroko,ali za "pogolemi" lugje :))
Fala

Bidejki ne sum od Skopje,a u mojov grad nema vakvo mesto,dali moze nekoj da mi kaze kaj mozam da kupam farmerki/duksce u hip-hop stil..neso taka po siroko,ali za "pogolemi" lugje :))
Fala

За машко претпоставувам, за колку поголеми луѓе не знам, ама пред да отиде темава у канта ...Во Ск можеш да ѕирнеш во Tony's soul wear или Unit.
И двете се во ГТЦ, Јунит - на прв кат карши Сикс Пи Ем, Соул вер - На 3 кат, карши Елит.
Одлични парчиња има, особено во Соул вер како за машко, прилично големи броеви.
И во иднина, прашувај за совет на одреденото место :wink:

како бе нема у Куманово :pos2:
јес да смо село ама не до толко.

Види у Гарнизон по тија дуќани, мислу дека има тамо.

Fala

Па друже..дој у Скопје купи си свее што сакаШ...и врати се у куманово:)):helou:

Јас тука ќе си прашам зошто не најдов посоодветна тема:icon_lol:
Слушнав за некој спреј за коса кој ја исправува истата потоа со сушење.
Дали стварно постои, и ако да, каде може да се најде?:)

Серџо Такини роба има у Скопјево негде?

Има ли некоја посигурна продавница за рачни часовници (swatch/casio ово оно), со земјени цени а не да ми се обрне мозокот кога ќе влезам?
во скопје нормално

мислам во тера нова имаше. околу 800 беа така нешо

Се надевам ќе знаете да ми одговорите. Ми треба името на некоја продавница за чевли спроти Блу кафе. Ми рекоа дека таму имало такви какви што јас сакам, па кога ќе одам не сакам да бидам како изгубен германец, подобро пред тоа да си знам. Скопјани? :)

Има ли некоја посигурна продавница за рачни часовници (swatch/casio ово оно), со земјени цени а не да ми се обрне мозокот кога ќе влезам?
во скопје нормално
vo gtc ima vakva prodavnica, karsi gradska apteka se naoga

Каде можам да најдам вакво нешто?
o_zV2kwGa7wfXIKlM.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom